Wody toaletowe damskie

Versace Baby Rose Jeans EDT

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 stycznia 2019 o 1:10
    Zapach za ktorym tesknie
    Perfumy dostalam kiedys od taty, bylo to bardzo dawno temu. Jednak jako stosunkowo mala dziewczyna 11-13 lat bylam zachwycona ich wygladem, bo prezentuja sie na prawde pieknie. Procz pieknego wygladu pamietam, ze mialy bardzo niezapomniany zapach, nuty kwiatowe jak i owocowe zmieszane daly uczucie bardzo drogich perfum, ktory zapach mialy bardzo oryginalny, nie slodki, z klasa. Osoby starsze uzywajac te perfumy czulyby to samo. ktory chcialabym poczuc jeszcze raz jednak szperajac w internecie nigdzie nie moge ich znalezc. Moja ocena to zdecydowana 5,bo perfumy posluzyly mi na dlugi okres czasu, sprawialy ze pieknie pachnialam i dawaly mi frajde z ustawienia ich na malej toaletce ;)
    Zalety:
    • piekny, niezapomniany zapach
    • opakowanie bardzo piekne, to w ktorym perfumy sie znajdowaly i flakonik
    • cena perfum jest raczej ok
    • byly bardzo wydajne
  • 8 marca 2013 o 10:03
    szybko mi się znudził
    Mój pierwszy zapach Versace, kupiony po dłuższych poszukiwaniach czegoś nowego na wiosnę. Trochę mi się przejadły słodkie zapachy, szukałam czegoś lekkiego, kwiatowego, dziewczęcego, nie przytłaczającego, o małej pojemności i nie rujnującego budżetu. Wszystkie avony, c-thru i inne b-esy, mexxy, pumy i adidasy u mnie odpoadają na starcie. To był mój pierwszy zapach, który kupiłam w ciemno, przez internet, bez testów. MOje jedyne wyobrażenie o zapachu miałam wyłącznie z opisu producenta i recenzji w sieci. Oto moje wrażenia: Zapach jest pudrowo - kwiatowy. Ja czuję fiołki i konwalie (których nie ma w sładzie....), nuty bananowej nie wyczuwam kompletnie, nuta pudru (lub kremu bambino) jest wyczuwalna przez cały czas, ale nie dominuje. Otwarcie zapachu jest jego najgorszą częścią, całe szczęście ulatnia się szybko - jest to zapach ostry, słodki i mający w sobie coś z lakieru do włosów, nastpny etap to kwiaty, kwiaty, kwiaty.... pięknie. Końcówka to zapach czystości, naturalny, pudrowy, niewinny. Baby rose jest raczej codzienny, nie utrzymuje się długo), nie ma ogona, i moim zdaniem nie jest wcale słodki i duszący. Nadaje się do pracy itd. W recenzjach pojawiały się stwierdzenia "dziewczynkowaty"," niewinny", " pudrowy", "lolitkowaty".Obawiałam się, że może być po prostu infantylny, ale nic z tych rzeczy:) Jest kobiecy, lekki,na swój sposób świerzy, nie przytłacza. No i najważniejsze - zapach jest jednak mocno w typie retro. Mi przywodzi na myśl zdjęcia bladolicych arystokratek z początku XX wieku. Ma w sobie jakąś drażniącą nutę, krórej nie mogę na sobie znieśc - pachnie czymś nieświeżym, znoszonymi ciuchami, zaduchem, nie wiem czym.... z czasem zaczął mi przeszkadzać tak bardzo, że przestałam go używać. Minusy: zapach jest nietrwały:( po 4h nic z niego nie zostaje. Odejmuję 1*
  • 13 lutego 2013 o 13:00
    Całkiem, całkiem ;-)
    Zakupiony podczas promocji w Rossmanie pod wpływem impulsu ( spodobał mi się jego intrygujący, pudrowy zapach ;-)) Zapach całkiem przyjemny, jak już wspomniałam - pudrowy. Jednak niektórzy z mojego otoczenia twierdzili, że pachnę jak proszek do prania... Trwały i słodki :) Używałam go w roku 2010 i wtedy bardzo mi się podobał :) Opakowanie bardzo ładne, śliczna buteleczka w metalowej tubie :) Zostało mi go jeszcze trochę na dnie (50ml) , ale jakoś nie mam ochoty do niego wracać.;-) Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: niecałe 50ml
    szepty
    13 listopada 2011 o 15:09
    urocze
    Zostałam nimi oczarowana w sklepie, więc poprosiłam o nie na imieniny. Opakowanie jest słodkie-zgrane z zapachem. Pozostali domownicy nie są nim tak zachwyceni i krzywo patrzą na to jak wylewam na siebie to cudo. Można je kochać albo nienawidzić. Zapach jest pudrowy, charakterystyczny. Kojarzy mi się z pastelowymi sukienkami, grzecznymi dziewczynkami i wielkim pałacem. :) Pasuje do delikatnych niewiast ze spokojnym temperamentem. Jako, że do nich należę- przypasowały mi one, i to bardzo. Nie wiem, czy je polecam, bo każdy inaczej na nie reaguje- zazwyczaj bez zachwytu, w odróżnieniu ode mnie. Dla mnie są wspaniałe. :) Używam tego produktu od: niecały rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    louv
    8 czerwca 2011 o 13:47
    Bardzo Bardzo przyjemny!
    Jestem mile zaskoczona i bardzo bardzo przyjemnie usatysfakcjonowana. Do tej pory jedynym zapachem od Versace, który przypadł mi do gustu jest Crystal Noir - a i to zaledwie w wersji nadgarstkowo-testowej. Nie czyniłam sobie wielkich nadziei w związku z Baby Rose... ale z okazji wysokich temperatur i słonecznej radości, postanowiłam przetestować kilka letnich zapachów. Baby Rose Jeans jest bardzo delikatny, pudrowy, nienachalnie słodki i ulotny, co dodaje mu uroku. Pozytywnie wyróżnia się wśród typowych "świeżaków" lansowanych przez niemal każdą szanująca się markę w okresie wiosenno-letniego przesilenia. Flakon idealnie pasuje do tego zapachu, ponadto jest naprawdę poręczny. Jestem zdecydowanie na tak! P.S. czy ktoś jeszcze wyczuwa w nucie głowy bananową kaszkę dla dzieci? ! ;-))) Używam tego produktu od: od chwil kilku ;-) Ilość zużytych opakowań: w trakcie 50 ml