Kremy na dzień

Krem Ziaja Pro normalizujacy na dzień 250ml
Ziaja PRO Zielona Krem normalizujący 250 ml

• 17 listopada 2020 o 14:01
    dramat UCZULIŁ MNIE
    Szczerze to jest jeden z produktów który zawiódł mnie najmocniej ze wszystkich kosmetyków. Po dwóch dniach zauważyłam że tworzą mi się ogromne stany zapalne na całej twarzy. Po odstawieniu kremu cera POMAŁU zaczęła wracać do normalności. Po nałożeniu z reszta zostawia taki "nieprzyjemny" filtr, nie nadaje się pod makijaż-roluje
    Zalety:
    • wydjność
    Wady:
    • uczulił:(!
    • zostawia nieprzyjemny filtr na skórze
    • nie nadaje się pod makijaż roluje
    asissa
    10 lipca 2014 o 9:43
    Skuteczny,nie tylko dla profesjonalistow
    O marce ziaja moglabym pisac godzinami..tania,przyjemna w stosowaniu i latwo dostepna.Ta seria,mimo ze do profesjonalnego uzytku,spokojnie nadaje sie do uzytku domowego.Niestety ilosc sugeruje,ze trzeba byc w 100% pewnym zakupu,zeby nie zmarnowac 3/4 opakowania.Uzywalam go dlugo,swietnie nadawal sie do masazu na praktykach,niestety kolezanka wsadzila swoje szanowne niezdezynfekowane lapki do srodka i pozniej zaczelo mnie po nim wysadzac na twarzy..stad gwiazdka mniej za brak pompki(zwlaszcza ze niby uzywa sie go w salonach..).zmniejszenie dostepu powietrza i brak kontaktu rak bezposrednio z kremem przy nabieraniu to dla mnie podstawa do przedluzenia zywotnosci kosmetyku.Krem ma genialne dzialanie dla cer tlustych,poniewaz jednoczesnie nawilza i normalizuje prace gruczolow lojowych.Skora moze sie odrobine swiecic,ale przy dluzszym masazu krem wnika w skore pozostawiajac na niej ochronny film,dzieki czemu skora jest wrecz jedwabna w dotyku. Podsumowujac Zalety: -cena -wydajnosc -zapach -konsystencja -dzialanie normalizujace i powlekajace skore Wady: -opakowanie..brak pompki -dlugie wchlanianie Tak czy siak polecam!:-) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 duze
  • 8 kwietnia 2013 o 18:59
    Szału niema
    Używałam kremu razem z serum normalizującym efekt na plus to delikatnie zmniejszone wydzielanie sebum, ale efekt krótko się utrzymuje, rozjaśnił mi przebarwienia po trądziku, nie spowodował wysypu ani zatkania porów -Krem roluje się -nie wchłania pozostawia na twarzy tępą świecącą się maź - bardzo znikomy efekt normalizacji pracy gruczołów łojowych Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 3 kwietnia 2013 o 16:48
    do twarzy i ciała
    Od dawna mam problem z trądzikiem na plecach. Ostatnio zaczął mi się pojawiać również na dekoldzie i ramionach. Niestety skóre mam przy okazji dość suchą. Zaczęłam na plecy i dekold stosować preparaty ziaji z serii pro służące do pielęgnacji twarzy - peeling, żel do mycia i brakowało mi jeszcze jakiegoś kremu. Przy okazji jakichś zakupów na allegro wypatrzyłam ten krem i postanowiłam kupić. Z dekoldu trądzik bardzo szybko zniknął, z pleców tez powoli znika. Przy okazji skóre mam nawilżoną, miekką i gładką. Jestem zadowolona z tego kremu, spełnia moje oczekiwania. Plusy: + nawilża + pozostawia skórę miękką i gładką + cena + wydajność + wygodne opakowanie + nadaje się pod makijaż + skóra po nim się nie lepi + przyspiesza znikanie wyprysków + nie zapycha porów Minusy: - nie matuje skóry (z tym że ja akurat tego w tym kremie nie szukałam) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszego
  • 10 września 2012 o 17:39
    Mniej niż średni
    Bardzo lubię kosmetyki z serii Ziaja Pro, ale ten krem mnie nie zauroczył. Plusy - bardzo niska cena - ogromne opakowanie, zdążył mi się już 3 razy znudzić a mam go jeszcze z połowę - piękny zapach - przyjemna, lekka konsystencja, a co za tym idzie łatwo się go aplikuje. - fajnie eliminuje ściągnięcie skóry, nawilża Wady: - zostawia na twarzy klejącą warstwę - mogę to tolerować jedynie w kremach intensywnie nawilżających ale nie w normalizującym - niczego nie normalizuje, twarz świeci się po nim straszliwe nawet przez kilka godzin - nie nadaje się pod makijaż - mam wrażenie, że zapycha - niczego nie zrobił z krostkami, pojawiały się nawet częściej niż przy używaniu innych kremów - zdarza mi się rolować na twarzy, czego nie znoszę Resztę kremu zużyję jako balsam do ciała, albo komuś oddam. Jeden z gorszych produktów tej firmy. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Kremy na dzień