Mleczka do demakijażu

Bielenda Botanic Spa Rituals, Śmietanka do oczyszczania i demakijażu `Opuncja figowa+aloes`

annasik
    4 sierpnia 2020 o 11:26
    Wspaniały produkt do oczyszczania
    Jestem wielką fanką tej śmietanki. Kupiłam zachęcona przez sprzedawczynię. Śmietanka pięknie pachnie, ponadto dokładnie zmywa makijaż, pozostawiając lekką warstwę na twarzy, potem nie muszę nakładać kremu.
    Ang_89
    10 lipca 2020 o 20:20
    Ulubiona!
    Od dawna stosuję do demakijażu i oczyszczania mleczek różnego rodzaju, najczęściej marki Ziaja. Nie mam przekonania do płynów micelarnych. Przypadkiem natknęłam się na tą śmietankę, z racji że ma konsystencję mleczka postanowiłam ją przetestować. I nie zawiodłam się! Konsystencja produktu jest znacznie delikatniejsza niż mleczek których dotychczas używałam. Co za tym idzie używanie tego kosmetyku jest znacznie przyjemniejsze dla skóry. Kosmetyk znajduje się w poręcznej butelce z pompką, pozwala na optymalnie dozowanie śmietanki. Mimo ciemnej buteleczki z łatwością można dostrzec ilość zużytego kosmetyku. Plusem jest również skład 100% pochodzenia naturalnego. Sam produkt jest też w miarę wydajny. Nieźle radzi sobie z demakijażem i oczyszczaniem, natomiast przy intensywniejszym makijażu już tak niezupełnie. Pozostawia skórę miękką, gładką i nawilżoną, co mnie pozytywnie zaskoczyło. Jestem bardzo zadowolona z działania kosmetyku do mleczek już raczej nie wrócę.
    Zalety:
    • poręczna buteleczka z pompką
    • skład ;100% składników pochodzenia naturalnego
    • całkiem przyzwoite oczyszczanie i poradzenie sobie z niedość mocnym makijażem
    • efekt gładkiej i nawilżonej skóry przygotowanej do dalszych etapów pielęgnacji
    • przyjemna delikatna konsystencja śmietanki
    • niezła wydajność
    Wady:
    • produkt niekoniecznie sobie poradzi z ciężkim, wodoodpornym makijażem
    aga60
    23 października 2019 o 13:36
    mleczko
    dla mnie super. to juz moje z 10 op, sklad dobry, dzialanie super..a jestem wybredna i skóra wrazliwa. nie maluje sie wiec do umycia buzi i masażu bomba! nie moge znalezc nic innego w tej cenie....o takim skladzie.
    Zalety:
    • dzialanie
    Wady:
    • nic
  • 4 września 2019 o 8:18
    hmmm... trochę mnie zawiodła
    Wcześniej używałam wersji z kurkumą i mimo, iż na początku nie mogłyśmy się polubić to później stała się jednym z moich ulubionych produktów. Nic więc dziwnego, że sięgnęłam z ciekawości po tę wersję. No i tutaj mały zawód... Ta śmietanka jest dla mnie za rzadka, łatwo się rozlewa. Co prawda jest to jedyny minus, który jej daje, ale dla mnie znaczący. Często gdzieś trochę mi się uleje, spadnie, przez co tracę produkt. We wcześniejszej wersji tego nie miałam i mogłam się cieszyć dobrocią śmietanki przez ponad 3 miesiące. Jak najbardziej odpowiada mi sam produkt, u mnie się sprawdza do demakijażu. Delikatny, prawie niewyczuwalny zapach, lekka konsystencja, nie wysusza. Zawsze na powieki przed użyciem śmietanki nakładam waciki nasączone płynem micelarnym aby trochę rozpuścić kolorówkę (codziennie mam pełny makijaż oka) i ułatwić sobie sprawę :). Podkłady, korektory, pudry, wszystko ładnie schodzi, nie mam zastrzeżeń. Niemniej jednak, zawsze po jej użyciu stosuję do mycia twarzy żel. Wtedy mam pewność, że moja skóra jest idealnie umyta i mogę przejść do następnych etapów pielęgnacji. W sposób, który używam tego produktu jest on dla mnie zadowalający i myślę, że będę do niego wracać.
  • 30 sierpnia 2019 o 10:50
    super do mycia twarzy po demakijażu
    Jest to genialny produkt do mycia twarzy ale dopiero po demakijażu ponieważ gdy chciałam umyć twarz bez wcześniejszego życia makijażu nie udało się. Ale po jest super , bardzo oczyszcza nawilża skóra jest pięknie rozjasniona i gładka
    Zalety:
    • opakowanie z pompką
    • świetnie oczyszcza już zmyty makijaż
    • skóra jest gładka
    • oczyszczona
    • świeża
    • wydajny
    • pięknie pachnie
    Wady:
    • nie zmywa dokładnie makijażu bez wcześniejszego demakijażu