Szampony do włosów

Moroccanoil Hydration, Hydrating Shampoo Nawilżający szampon do włosów odwodnionych

hairstore.pl
Moroccanoil Hydration Hydrating Shampoo 70 ML
notino.pl
Moroccanoil Hydration Hydrating Shampoo 70 ML
Moroccanoil Hydration Nawilżający Szampon do Włosów 250ml
Sephora
Moroccanoil - Hydrating Shampoo - Szampon - Moroccanoi Shampoo Hair 250ml - Dla Kobiet

• 8 listopada 2023 o 21:59
    Dla mnie tragedia
    Używa od:próbka
    Szampon zakupiłam w tamtym roku w kalendarzu adwentowym z sephory, za pierwszym razem wysuszył mi tak głowę że się z niej sypało , odstawiłam go myślałam że może ja źle spłukałam go lub po prostu mam przesuszoną skórę głowy ale użyłam go ostatnio po raz drugi i niestety mimo mocnego płukania głowy dziś miałam znowu sypiący się ,,łupież ” niestety więcej do niego nie wrócę , albo po prostu nie lubi się z moją skórą głowy albo tak wielce zachwalany szampon jest po prostu do kitu mimo że opinie wszędzie zachęcają do kupienia go.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    • Kremowy
    Wady:
    • Powoduje u mnie przesuszenie skóry głowy i łupież
    Gruzka
    27 marca 2023 o 20:49
    Duszący szampon
    Szampon stosowałam w duecie z odżywką tej samej marki, skuszona opiniami innych dziewczyn i poleceń fryzjerów. Stosowałam gorsze szampony, ale ten też nie będzie moim ulubionym. Mam bardzo cienkie niskoporowate włosy i szampon sprawiał wrażenie, że je bardziej obciąża niż nawilża. Przy pierwszym nałożeniu w ogóle mam problem ze spienieniem go, dopiero przy drugim nałożeniu zaczyna się pienić i można porządnie umyć głowę. Konsystencja jest miła, niezbyt gęsta. Po użyciu włosy troszkę się plączą, więc przed nałożeniem odżywki muszę się jeszcze pomęczyć, żeby je rozczesać. No i największy minus to jego okropnie duszący zapach, tak samo jak odżywka. Zupełnie mi nie odpowiada, można porównać do taniego mydła.
    Zalety:
    • Bardzo wydajny
    • Lekka konsystencja
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • Duszący zapach
    • Plącze włosy
  • 12 lutego 2023 o 8:38
    Najlepszy, jakiego używałam
    Szampon jest genialny. Dostałam go na prezent razem z odżywką, olejkiem i kosmetyczką z tejże firmy. - szampon ma przepiękny zapach, charakterystyczny dla produktów z wyższej półki... nie pachnie tandetnie słodko, a tak luksusowo - rewelacyjnie się pieni, nie nakładam go bezpośrednio na włosy, a na dłoń, dodaję odrobinę wody, lekko mieszam i nakładam na włosy. Wystarcza jego niewielka ilość aby umyć włosy na całej długości. Z tego też powodu na pewno będzie bardzo wydajny - najważniejsze : działanie. Włosy po jego użyciu nie plączą się, chociaż zawsze mam z tym ogromny problem.. dobrze się rozczesują, są szalenie gładkie, miłe w dotyku i nawilżone. Szampon stosuję wraz z odżywką. Naprawdę, jeszcze tak miękkich i zadbanych włosów nie miałam. A teraz szczególnie jest mi ciężko to osiągnąć, bo mam włosy po dekoloryzacji. - wygodne opakowanie, można zabrać w podróż, jest porządne i szczelne - wad brak :)
  • 22 kwietnia 2022 o 14:30
    najlepszy szampon na świecie
    Jest to najdroższy szampon jakiego używałam w całej swojej karierze włosingowej. Zapłaciłam 120zł za buteleczkę i muszę przyznać, że jest warty każdej złotówki. -piękny zapach -dobrze się pieni -oczyszcza -nie plącze włosów -wydajny -nie przesusza skóry głowy -dobry skład Stosując duet szampon + odżywka zauważyłam znaczną poprawę kondycji moich włosów, tak dobrze jak po tych kosmetykach nie wyglądały nigdy.
  • 21 lutego 2022 o 21:38
    Zawiedziona
    Jestem ogromnie rozgoryczona i zawiedziona.. niestety. Mam włosy kręcone, wysokoporowate, suche i często niestety zniszczone. Szampon kompletnie sobie nie poradził, słabo się pienił, włosy już w trakcie mycia się plątały niemiłosiernie. Efekt po umyciu: sztywne, szorstkie i nieprzyjemne w dotyku włosy, które ciężko było jakkolwiek rozczesać. Przy tej cenie spodziewałam się czegoś przynajmniej dobrego, a tu taki zawód. Na plus jedynie przyjemny, utrzymujący się zapach. Z całą pewnością nie kupię ponownie.
    Zalety:
    Wady:
    • Dzialanie