Szampony do włosów

Hask Argan Oil from Morocco, Shampoo Szampon regenerujący z olejem arganowym

Hask Argan Oil Morocco

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 grudnia 2021 o 20:06
    szampon
    opakowanie na plsu bo widac ile zostalo produktu natomiast minusem jest to, ze ciezko sie wydobywa ten produkt nie przeszkadza mi to ale jak zostaja koncowka porduktu to jest ciezko go wydobyc , ze tak powiem ;p Wlosy po tym szamonie sa naprawde pieknie i ladnie sie ukladaja nie placza sie i dobrze rozczeszuja, produktu starcza na dlugo
  • 13 listopada 2021 o 10:58
    Bardzo przyjemny produkt
    Przyjemny szampon o delikatnym słodkim zapachu z cytrusową nutką. Świetnie się pieni, dzięki czemu (w moim odczuciu) super domywa włosy z wszelkich żelów, lakierów i innych produktów do stylizacji włosów. Bardzo wydajny. Nie podrażnił mi skóry głowy i co dla mnie najważniejsze, nie przywołał problemu z łupieżem. Razem z maską bardzo udany duet.
    Zalety:
    • już niewielka ilość świetnie oczyszcza włosy
    • nienachalny zapach
  • 23 czerwca 2021 o 12:11
    Hask, Argan Oil szampon
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Rewitalizujący szampon z olejem arganowym Hask świetnie mi się sprawdził pomimo, że miałam tylko próbkę. Zazwyczaj podczas mycia włosów muszę nałożyć szampon 2-3 razy aby porządnie je umyć, gdyż mam grube i skłonne do kręcenia/ falowania się włosy. A tu zaskoczenie już po 1 użyciu szampon dobrze się pieni, jest wydajny i pięknie pachnie cytrusami. Poza tym intensywnie nawilżył i odżywił moje włosy, nie wysuszając skóry głowy i nie podrażniając jej. Zdecydowanie jestem na tak! Delikatny i orzeźwiający. Produkt wart uwagi.
    • dobrze się pieni
    • nie powoduje podrażnień, ani łupieżu
    • nawilża
    • odżywia
    Wady:
    pines93
    18 stycznia 2021 o 14:03
    Koniecznie czytajcie składy.
    Niestety zawiera w składzie sól na trzecim miejscu w składzie, do tego poliquaterinium-10 i 7, silikon dimethiconol. Trochę za grubo jak dla moich cienkich przetłuszczających się wlosów.Nie ma sensu kłaść tego na skalp. Myje codziennie, na przemian mocnym i szłabym szmponem, wiec mi nie zrobiło różnicy. Dobrze, że kupiłam z 5zł na rynku (wygrzebałam w kosmetykach z krótką data przydatności/zniszczoną etyketą), ale gdybym miała kupić za 30 zł to bym jednak sie wkurzyła.
    Zalety:
    • dobrze się pieni
    Wady:
    • poliquaty
    • silikony
    • sól
    W strefie wolnocłowej
    KIN0183
    22 czerwca 2020 o 18:09
    Jestem na tak :)
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Jestem na etapie zakupu szamponu i odżywki tej serii ,po użyciu próbek jakie otrzymałam w Hebe podczas zakupów. Czytałam o zaletach produktów tej firmy i ta jedna próbka utwierdziła mnie w tym aby jednak zakupić pełnowymiarowe opakowania. A teraz opis produktu po zużyciu próbki. Dokładniejszy opis po dłuższym stosowaniu szmaponu i odżywki. A teraz próbka. Zapach szałowy , trochę słodki trochę orzeźwiający, nie określony, ale z przyjemnością się go wdycha podczas mycia głowy. Konsystencja szamponu bardziej lejąca niż zazywczaj w tego typu produktach. Kolor perłowej bieli ( jak dobrze pamiętam). Szampon moim zdaniem idelanie się pieni, niewielka ilość wystarczy na włosy do ramion. Szampon dobrze domywa zanieczyszczenia z włosów i skórę głowy, nie powoduje efektu splątanych włosów. I tu jestem zaskoczona, po 2 dniach moje włosy nie wyglądały jakby potrzebowały kolejnego mycia mimo użycia odżywki. Pisze o tym ponieważ przez pracę w czapeczce myję głowę codziennie , po pracy włosy sprawiają wrażenie oklapniętych z efektem przetłuszczenia a tu dzięki tym produktom włosy są na drugi dzień nadal świeże, gładkie, wyglądające na zdrowe. Zobaczymy jaki efekt będzie po długim stosowaniu.