WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Szampony do włosów

Vis Plantis Szampon do włosów z tendencją do przesuszania `Lukrecja`

elfa pharm Vis Plantis Herbal Vital Care szampon do włosów suchych i matowych 400ml

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 września 2023 o 22:10
    Przyjemny
    Odżywia włosy, nie przetłuszczając, nie obciąża ich. Przyjemnie się pieni i dokładnie czyści skórę głowy, czuję po jego użyciu natychmiastowe odświeżenie. Nie podrażnia, nie powoduje problemów skóry.
    Zalety:
    • Sprawdza się przy moich falowanych włosach, nie przeciąża ich
    • Wydajny
    Wady:
  • 16 stycznia 2023 o 16:28
    Swędzenie, łupież...
    Niestety szampon za każdym razem wywoływał u mnie swędzenie. Mimo, że dawałam mu wiele szans w końcu został zużyty jako żel pod prysznic bo po prostu się nie dało. Skóra głowy od razu robiła się swędząca i jedyne co pomagało to inny szampon. A szkoda... bo fajna buteleczka, cena, zapach a tu taki pech. Być może nowsza wersja jest lepiej dopracowana, ale niekoniecznie będę próbować
    Zalety:
    • miał być fajny skład, niska cena
    Wady:
    • niestety wywołał same problemy od świądu po łupież, nie domywał włosów
  • 25 marca 2022 o 14:40
    Kolejny fajny szampon od Vis Plantis
    Od Vis Plantis miałam już okazję używać szamponu z kozieradką, który bardzo dobrze się sprawdził. Wersja z lukrecją również pozytywnie mnie zaskoczyła. Szampon łatwo się rozprowadza, fajnie się pieni, skutecznie a zarazem delikatnie oczyszcza skórę głowy. Włosy po umyciu są odświeżone i przyjemne w dotyku. Na plus też subtelny zapach, skład i wygodne opakowanie. Podoba mi się też jego żelowa konsystencja. Na pewno wypróbuję jeszcze inną wersję. ZALETY Łagodny Skutecznie oczyszcza Odświeża Dobrze się pieni Formuła Nie podrażnia Nie plącze włosów Subtelny zapach Opakowanie WADY Brak
  • 8 sierpnia 2021 o 14:31
    Bardzo dobry szampon
    Ten szampon spisuje się u mnie bardzo dobrze, na tyle, że zrezygnowałam z kupowania innych:) Moje włosy są bardzo długie i gęste, szybko się przetłuszczają i jednocześnie są suche na końcach. Stosuję mycie dwukrotne, dla pewności że szampon dotrze wszędzie :) Konsystencję tego produktu określiłabym jako lekką i żelową, dobrze się pieni. Pachnie przyjemnie, lekko ziołowo. Po zastosowaniu czuję, że skóra głowy jest dobrze oczyszczona i jednocześnie nieprzesuszona, co jest dla mnie bardzo ważne. Szampon nie przyspiesza przetłuszczania się włosów i pozostawia je w dobrej kondycji :)
    Drogeria Natura
    lukija
    10 kwietnia 2021 o 10:58
    Szampon nie jest od pielęgnacji
    Tak jak wyżej. Szampon nie jest od pielęgnacji, od tego są odżywki. On ma domywać włosy, dobrze się pienić i właśnie to robi ten produkt. Jest to łagodny szampon do stosowania na co dzień, bardzo wydajny i tani. Jestem zadowolona, ale ponownie raczej go nie kupię, bo mam zamiar testować inne szampony z tej serii. Czy jest do włosów z tendencją do przesuszania... Nie wiem. Nigdy nie sugerowałam się takimi obietnicami w nazwie, bo naprawdę nigdy to nie działa. Jeśli ma się dobrze dobraną pielęgnację włosów to na 100% ten szampon się sprawdzi jako dobre mycie do codziennego stosowania.