Oliwki dla dzieci

Johnson's Baby Bedtime, Oil Oliwka na dobranoc

Johnson's Baby Bedtime Oliwka Dla Dzieci Na Dobranoc 200 ml

• 16 maja 2024 o 8:43
    Klasyczna oliwka dla dzieci
    Oliwka Johnson's Baby Bedtime Oil to produkt, który ma nie tylko nawilżać, ale także ułatwiać usypianie dziecka. Dobrze nawilża skórę, ma ładny zapach, ale z tym usypianiem się nie sprawdza. Działa jak każda inna oliwka dobrej jakości, ale nie posiada supermocy usypiania. Stosuję po każdej kąpieli. Nie podrażnia i nie uczula.
    Zalety:
    • nawilża skórę
    • nie podrażnia, ani nie uczala
    • ładny zapach
    Wady:
    • nie ułatwia usypiania
    xBunny
    10 lutego 2024 o 0:37
    Super produkt
    To była pierwsza oliwka,która kupiłam dla swoich dzieci i jedyna, bo jej działanie i zapach okazały się strzałem w 10! Oliwkę nakładałam tuż po kąpieli dziecka, na osuszana, rozgrzaną po kąpieli skórę. Efekt był zadowalający. Skóra była nawilżona,dziecko ładnie pachniało a ubrania nie były tłuste i poplamione. Produkt idealny! Nie podrażniał, nie powodował swędzenia. Z czystej sumieniem mogę polecić ten produkt kazdej mamie. Oliwka warta kupienia.
    Zalety:
    • Super nawilża,dziecko ładnie pachnie
    • Nie plami i nie tłuści ubrań
    • Nie podrażnia i nie wysusza skóry
    • Ogólnodostępna oliwka
    • Atrakcyjna cena
    • Wygodne aplikowanie
    Wady:
    Metka2
    16 czerwca 2022 o 7:37
    Uczuliła moje dziecko!
    Mimo że moje dziecko nie ma jakiejś nadwrażliwej skóry ta oliwka go po prostu uczuliła. Pojawiła się drobne wysypka po jej używaniu dlatego odstawiłam i nie kupię już więcej. Zapach fajny bardzo przyjemny szybko się wchłaniała i nie pozostawiała bardzo tłustej warstwy na skórze.
  • 24 czerwca 2021 o 18:38
    Mamusce pomaga:)
    Ale piękny zapach... cudo cudo cudo kocham! jak tylko pierwszy raz użyłam na mojego małego terrorystę wiedziałam że ta Oliwka zagości na długo w moim domku. Uwaga- nie działa ;) nie ma żadnego szybszego zaśnięcia, dłuższego snu itp więc zdesperowana mamusiu nie denerwuj się. Ten kosmetyk nie pomoże. Kupując go też spodziewałam się cudów, niestety pomagało tylko noszenie na rękach przez jakiś czas. Zaś co się tyczy samej oluwki... Działanie ma takie same jak inne dostępne oliwki (idealnej nie znalazłam jeszcze) ta różni się od innych tym swoim właśnie zapachem. Przyznaję że używanie jej to sama przyjemność. Jest wydajna bo do tej pory stosuje ją po każdej kąpieli
  • 4 czerwca 2021 o 16:11
    Sprawdza się
    Czasami lubię dodać do kąpieli dla siebie. Jakoś weszło mi w nawyk dawanie dziecku oliwki do kąpieli, od pierwszych dni życia. Zapach jest przyjemny, skóra jest miękka, nie sucha. Nie mam się do czego przyczepić. Seria bedtime może tylko działać w naszych głowach (rzekomy rytuał przed snem) u nas w tej kwestii się nie sprawdza. Działa jako zwykla oliwka do kąpieli i to na tyle. Zapach może i fajny ale idzie za nim chemia, przeanalizujcie sobie skład, bo chemikiem nie jestem ,nie wygląda za ciekawie.