Wody perfumowane męskie

Escentric Molecules Molecule 01

Escentric Molecules Molecule 01

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

MiriHer
    29 maja 2024 o 10:11
    Niby nic takiego, a jednak .....
    Niby nic a jednak robi robotę :)Należę do szczęściarzy, którzy ten zapach czują i na których pachnie. Wąchając zapach z flakonu, czując go od siebie i innych, wyczuwam przede wszystkim nuty drzewne i ciut ostre. Natomiast z reakcji otoczenia wnioskuję, że pachnę poziomkami :) Podobno fajnie łączy się z innymi zapachami ale osobiście nie przepadam za takim łączeniem, gdyż tak mocno wyczuwam ISO E-Super, że zabija on zapach innych perfum. Niemniej polecam spróbować. Trwałość ma bardzo dobrą, tylko cena mogłaby być przyjemniejsza dla portfela :)
    Lumi3L
    12 lipca 2023 o 17:54
    To nie pachnie
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Wszyscy wiedzą, że na każdej osobie dane perfumy mogą i zapewne będa pachnieć inaczej. Dlatego ja nigdy nie kieruję się przy zakupie opniami innych i polegam na swojej intuicji i to uratowało mnie od kupna flaszki Molekuł w wersji 01. Są takie miejsca, gdzie nie chcę i nie mogę pachnieć mocno, inwazyjnie. Chce się jak najbardziej wtopic w otoczenie, ale jednocześnie mam ochotę czymś pachnieć i myślalam, że Molekły będą odpowiedzią na moje potrzeby, że będę ich używała w takie właśnie miejsca, że nie bedą nikogo prowokować, obruszać i drażnić i nikt nie zwróci mi uwagi. Nie lubię jednak perfum, które w ogóle na mnie nie pachną i muszę zastanawiać się czy w ogole czegokolwiek użyłam, a Molekuły właśn ie takie są. One na mojej skórze , włosach, ubraniu nie pachną ani trochę. Mogę wylać na siebie i 10ml od razu i ani ja nic nie poczuję ani otoczenie. To woda we flakonie. Testowałąm je wielokrotnie za każdym razem łudząc się, że jednak coś wyczuję, że może dziś jest ten dzień. Nic. Zupełnie nic. Dlatego moim zdaniem to bezsensu kupować perfumy, ktore nie pachną szczególnie za taką cenę, bo nie ma tu różnicy przy czegoś użyliśmy czy też nie. Jednak wiem, że są szcześciarze na których te perfumy pachną i to całkiem wyraźnie. Ot magia molekuł. Dla mnie niezrozumiałe pachnidło.
    Zalety:
    • nie ma
    Wady:
    • zapach na mojej skórze nie pachnie w ogóle
  • 28 czerwca 2023 o 21:20
    Zdecydowanie intrygujący zapach...
    Rok temu poczułam je od koleżanki. Zaintrygowały mnie na tyle, że też postanowiłam je mieć. Nie wiem, jak je opisać, dla mnie to połączenie świeżości, czystości i nut męskich. Ten zapach uwodzi i oszołamia. Są dni, kiedy czuję go od siebie, są też takie, jakbym skropiła się tylko wodą. Ale inni czują i pytają, czego użyłam? Ja w każdym razie uwielbiam tę aurę tajemniczości, jaka mnie otacza po użyciu tych perfum. Podoba mi się również prosty, męski flakon. Polecam.
    Zalety:
    • On sam w sobie jest zaletą
  • 17 maja 2023 o 11:13
    Uwielbiam
    Jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny, używam solo i mieszam z moimi ulubieńcami aby dodać im kopa trwałościowego. Na każdym pachnie inaczej, najpiękniej gdy temperatura ciała wzrasta podczas codziennych czynności. Nie zliczę ile razy byłam pytana na ulicy czym pachnę. To takie coś i nic. Pojawia się i znika. Za każdym razem ma inny wydźwięk. Zapach jest czysty, drzewny, bardzo trwały. Ogolnie całoroczny - aczkolwiek w zimie wybrzmiewa najpiękniej. Co tu dużo pisać - trzeba samemu przetestować najlepiej globalnie.
    • parametry
    • flakon
  • 15 marca 2023 o 12:36
    Sztuka abstrakcyjna
    Molecule 01 jest jak sztuka abstrakcyjna, albo urzeka od pierwszej chwili, albo nie robi większego wrażenia. Perfumy Molecule 01 są trudne do opisania, bo właściwie na każdym tworzą inną indywidualną aurę. Przeważa opinia, że to zapach drzewny, aromaty cedru i drzewa sandałowego. Dla mnie to przede wszystkim syntetyczny zapach świeżości z delikatnym dodatkiem rozgrzanego plastiku, ale w pozytywnym znaczeniu - minimalistyczny i zmysłowy. Natomiast wypróbowany na innych zyskiwał piżmowo- kwiatowych akcentów. Ta tendencja do tworzenia na każdym jego spersonalizowanego zapachu to jedna z głównych zalet Molecule 01 i moja wielka fascynacja. Ich uniwersalność sprawia mogą być noszone do różnych okazji i stylizacji, a często bez okazji, po prostu dla siebie. To idealny wybór dla osób lubiących niebanalne pachnidła.
    Zalety:
    • świeży, oryginalny zapach
    • tendencja do wydobywania indywidualnych nut zapachowych
    Wady:

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie