Peelingi do stóp

Ziaja Pro, Program do Pielęgnacji Stóp, Preparat silnie złuszczający z mikrogranulkami

ziaja PRO Preparat silnie złuszczający z mikrogranulkami do stóp, 250ml

pyrc
    17 kwietnia 2021 o 20:54
    Polecam
    Używam go do buzi. Rewelacyjnie usuwa wągry. Peeling działa natychmiast ponieważ widać jak oczyszcza zatkane pory. Jest niezastąpiony. Bardzo polecam !
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
  • 12 lutego 2021 o 12:59
    *Delikatnie złuszczający
    Peeling ma działanie złuszczające. Jednak dla mocno zrogowaciałego naskórka na piętach jest za słaby. Szkoda, że nie ma dostępnych mniejszych opakowań, ale jest to seria PRO, więc zakładam, że ich głównym przeznaczeniem nie jest domowa pielęgnacja.
  • 15 maja 2020 o 13:44
    Świetny produkt
    Kupiłam ten produkt niedawno, ale już po kilku użyciach jestem nim zachwycona. Żaden peeling nie dawał u mnie takich efektów, nawet po jednym użyciu. Co prawda nie mam problemu z pękającymi piętami, ale pojawiają się u mnie delikatne zrogowacenia naskórka w efekcie czego widać na stopach, głównie na piętach i palach przesuszenie. Po użyciu tego produktu, w zestawie z porządną tarką do stóp, pozbyłam się całkowicie problemu. Na pewno peeling zagości u mnie na dłużej. Do tego produkt ma przepiękny zapach, przez co stosowanie go jest bardzo przyjemne.
    Zalety:
    • działanie
    • duże opakowanie
  • 1 września 2017 o 12:05
    Dobry.
    Jeden z najlepszych peelingów do stóp jakie miałam. Stosuję go, tak jak zaleca producent, na suche stopy. Długo je masuję. Konsystencja jest ku temu idealna, ani za rzadka, ani za gęsta. Drobinki dobrze "szorują" martwy naskórek i przy tym to skrobanie bardzo dobrze relaksuje. Po spłukaniu stopy są odświeżone, gładkie i zrelaksowane. Regularnie stosowany daje naprawdę świetne efekty. Polecam.
    Zalety:
    • duża pojemność za przystępną cenę,
    • pompka ułatwiająca aplikację,
    • idealna konsystencja i wielkość drobinek,
    • porządne złuszczenie,
    • wydajność,
    • efekt lekkiego nawilżenia.
    Wady:
  • 6 października 2013 o 18:53
    sympatyczny
    Kupilam opakowanie 400 ml za 21 zlotych. A propos 400 ml to jednak wolalabym mniejsza butelke ale niestety dostepnosc produktu jest ograniczona wiec bylam zmuszona kupic duza butle. Cena jak za taka pojemnosc jest ok. Jesli chodzi o dzialanie produktu to jestem mile zaskoczona, granulki bardzo dobrze scieraja i swietnie sie rozprowadzaja dzieki zelowi w ktorym sa zatopione. Stopy sa gladziutkie i miekkie ale to efekt ktory uzyskuje stosujac jednoczesnie pumeks, krem do piet i krem do stop. Mam wysuszone dlonie po peelingowaniu stop i za to odejmuje gwiazdke. Generalnie fajny produkt. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 duze opakowanie