WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Peelingi do stóp

SheFoot Maska regenerująco-odprężająca + peeling do stóp

• 13 listopada 2022 o 9:04
    Bardzo dobry
    Peeling bardzo fajnie zdziera martwy naskórek z stóp. Jest troszkę mocniejszym zdzierakiem i czuć go na ciele. Stopy po jego użyciu są delikatne i miękkie w dotyku. Tak naprawdę ten etap robi już świetną robotę. Druga saszetka zawiera maskę do stóp. Pachnie bardzo ładnie, dobrze rozprowadza się na stopach. Jak to na maskę przystało - nie wchłania się od razu. Po odczekaniu maska świetnie się wchłonęła, a stopy były bardzo fajnie nawilżone. Po użyciu efekt utrzymuje się kilka dni, lub nawet tydzień, jeśli stopy nie są zniszczone
  • 8 grudnia 2021 o 21:49
    Stopy
    Jeśli masz zniszczone i popękane stopy to uważam że maska do stóp Shefoot jest najlepszym rozwiązaniem. Dzięki jednorazowej skarpecie stopy robią się delikatne, bez żadnych twardych naskórków Polecam
    Zalety:
    • Jakość, super działanie
  • 21 listopada 2021 o 21:47
    Piękne stopy
    Idealna maska na moje zmęczone stopy jakie mam po całym dniu w pracy. Warto wcześniej przygotować stopy z pomocą soli i peelingu - wzmocni to efekt działania maski. Wtedy moje stopy są delikatne, a co najważniejsze wypoczęte.
    Zalety:
    • skuteczność, wydajność, zapach.
    Wady:
  • 19 lipca 2019 o 18:37
    Cudeńko
    Zacznijmy od tego, że ostatnio zaszalałam ze skarpetkami złuszczającymi i okazało się, że jednak moja skóra jest zbyt wrażliwa na takie zabiegi. Jakby to delikatnie powiedzieć, nie wygląda to najlepiej, więc obecnie wydaję pieniądze na terapie regenerująco- nawilżającą. Do Natury poszłam po jakiś peeling, najlepiej Bielendy, a tutaj niespodzianka, nie ma dosłownie niczego, żadnego zdzieraka. Spojrzałam na połączenie z maseczką i tutaj wpadło mi w oko coś od Sheefoot, pierwsze starcie z tą firmą. Co pierwsze zachęca do zakupu? Całkiem niezła cena i co dla mnie ważne, w miarę dobrze przemyślane otwarcie saszetki. Terapia zaczyna się od peelingu. Zapach do mnie nie przemawia, chociaż jest dosyć orzeźwiający. Konsystencja trochę galaretkowata, przyjemna dla skóry, delikatnie chłodząca, z widocznymi drobinkami, co trochę mnie przestraszyło- skóra podrażniona, potraktowanie jej czymś mocnym to mogło się skończyć dodatkowym podrażnieniem, a tutaj okazało się, że nic z tych rzeczy. Wydawało mi się, że produktu jest trochę za mało, ale to tyko złudzenie, spokojnie starczyło. Po zabiegu skóra wygląda na zdecydowanie wygładzoną, jest przyjemna w dotyku, delikatnie nawilżona, bez podrażnień. Niezły zdzierak, który jednak nie robi krzywdy. Co przemawia jeszcze? Naprawdę niezły, w miarę naturalny skład. A maska? Neutralny zapach, taki delikatnie kremowy, a konsystencja również bardziej przypomina krem niż maskę, wygląda na mało treściwą, ale działa dobrze. Zwykle używam takich rzeczy na noc, ale nie miałam aż tyle czasu. Musiałam sobie poradzić w kilka minut. Zostawiłam na stopach na 30 minut. Efekt? Nawilżenie, zmiękczenie naskórka, wygładzenie. Super sprawa :) Na plus też małe opakowanie, które spokojnie można zabrać na wakacje.
    Zalety:
    • Niska cena.
    • Przyjemna konsystencja zarówno peelingu jak i maseczki.
    • Nawilża, wygładza, zmiękcza naskórek. Krótko mówiąc naprawdę dobry efekt końcowy.
    Wady:
    • Dostępność.
    • Niezbyt przyjemny zapach peelingu.
    Drogeria Natura
  • 25 maja 2019 o 18:46
    Mieszane uczucia
    Maska daje świetny efekt, ale na bardzo krótko. Maskę wykorzystałam wieczorem, po zdjęciu jej stopy były niewiarygodnie miękkie i przyjemne w dotyku. Niestety efekt utrzymał się jeden dzień. Być może należałoby powtórzyć tę czynność, ale nie miałam dostępu do tego produktu. Być może kiedyś jeszcze się skuszę, bo maska mnie zaintrygowała.