Peelingi do stóp

SheFoot Peeling naturalny

joanakk
    23 października 2023 o 15:28
    Nie zachwycił w żadnym stopniu
    Peeling taki sobie, zamknięty w tubce która choć wyglądem przyciąga to zapachem produkt odpycha. Jest naturalny- duzy plus ale w użyciu nie jest już przyjemny. Ma drobinki które zamiast wygładzać stopy pozostawiają je takie same jak przed użyciem produktu. Więcej go nie kupię, tylko strata pieniędzy i czasu.
    Wady:
    • Dziwny zapach
    • Niezbyt fajna konsystencja
  • 12 października 2023 o 17:56
    Jest ok ale bez szału
    Lubię naturalne kosmetyki i staram się tym najbardziej kierować ale czasem chce się „odchamić” i użyć czegoś słabszego składem. Ten peeling kupiłam tak bardzo z myślą o stopach aby było jak najlepiej dla nich. I ten produkt wcale nie jest taki zły ale zapach doprowadza mnie do mdłości. Strasznie męczący taki pusty, trudny zapach niczym karton. Naturalność naturalnością ale już bardziej wolałabym wąchać kwiatki niż ten produkt. W swoim działaniu zauważyłam złuszczanie martwego naskórka czy wygładzenie ale ze względu na zapach wiem, że więcej go nie użyje.
    Zalety:
    • Dobrze zluszcza
    Wady:
    • Nieprzyjemny zapach
    Drogeria Super-Pharm
  • 13 lutego 2023 o 9:49
    Produkt skuteczny i mega wydajny
    Peeling kupiłem z polecenia żony. Używam od czasu do czasu mam tendencje do przesuszania się skóry także na stopach. Peeling ma delikatny zapach oraz dużo drobinek. Peeling dobrze ściera martwy naskórek. Po zastosowaniu widać bardziej gładkie stopy i kremy do stóp szybciej się wchłaniają. Produkt wydajny bardzo opakowanie wygodne, ponieważ można odpowiednią ilość nabrać.
  • 13 czerwca 2021 o 12:45
    Dobry peeling
    Zagościł u mnie jakiś czas temu. W jego składzie znajdziemy naturalne składniki ścieralne takie jak pestki oliwek, łupiny orzecha włoskiego i macadamia. Super zmiękcza i usuwa twardy naskórek. Jego konstystencja jest żelowa i gęsta, łatwo się rozporwadza. Po jest zastosowaniu stopy są gładkie i miękkie. Peeling jest hypoalergiczny, nie zawiera barnikow ani parabenów. Super sprawdzi się przy skórze wrażliwej. Ma delikatny zapach i jest bardzo wydajny.
    Drogeria Super-Pharm
  • 14 grudnia 2020 o 16:28
    okej
    Peeling w swoim składzie ma naturalne składniki pielęgnujące. Bardzo dobrze zmiękcza stopy, usuwa twardy naskórek, pielęgnuje oraz odżywia. Pozostawia stopy gładkie oraz miękkie. Od samego początku bardzo się z nim polubiłam. Zazwyczaj stosuję go raz-dwa w tygodniu. Dzięki temu moje stopy wyglądają znacznie ładniej. Otrzymałam go już dość dawno w pudełku beglossy. Jak najbardziej polecam