WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Peelingi do stóp

Bielenda Minty Fresh Foot Care, Odświeżająco-wygładzający peeling do stóp

• 22 lutego 2025 o 17:16
    Może być.
    Peeling zamknięty jest w ciekawej saszetce. Ma miętowy, trochę mdły zapach. Jego konsystencja jest typowa dla tego rodzaju produktów (gęsta z mnóstwem drobinek). Skóra stóp po użyciu jest wyraźnie odświeżona i wygładzona. Peeling nada się do stałej pielęgnacji jeśli nie macie większego problemu ze skórą stóp. W przeciwnym razie dobrze by było go jakiś czas użyć czegoś lepszego.
    mm2991
    24 lipca 2023 o 19:53
    Świetny
    Peeling na pewno zachęca do zakupu dzięki ładnemu opakowaniu w kształcie stopy. Fajnie, że mąkę opakowanie, ponieważ lubię po próbować różne produkty. Peeling zawiera delikatne drobinki, ładnie zmiękcza i wygładza skórę stóp, przygotowując ją do dalszej pielęgnacji. Peeling charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem, delikatnie miętowym dzięki czemu odświeża stopy. Świetnie przynosi ulgę zmęczonym stopom.
    _inga
    23 lutego 2023 o 7:05
    Odświeżająco-wygładzający peeling do stóp, Minty Fresh Foot Care, Bielenda
    Peeling kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie saszetka w kształcie stopy zawiera 10 ml kosmetyku, zapłaciłam około 6 zł. Peeling ma przyjemny miętowy zapach, zawiera małe drobinki pumeksu, ma odpowiednią konsystencję. Peeling stosowałam raz w tygodniu, kupiłam i zużyłam trzy opakowania, stopy po zabiegu są miękkie, gładkie, odświeżone, ilość kosmetyku w opakowaniu jest odpowiednia do wykonania jednego zabiegu na obie stopy, fajnie gdyby ten peeling był również dostępny w opakowaniu o większej pojemności. Podsumowując fajny odświeżający peeling na pewno jeszcze do niego wrócę. Polecam !
    Zalety:
    • zmiękcza
    • wygładza
    • odświeża
    • szata graficzna
    Wady:
    • szkoda że ten peeling nie jest dostępny również w opakowaniu o większej pojemności
  • 31 stycznia 2023 o 20:56
    Super się sprawdziły
    ✔️Peeling znajduje się w bardzo ładnym opakowaniu stopy, która ma bardzo piękną szatę graficzną. Dużym plusem jest że ma lekkie rozcięcie co idealnie się rozcina. ✔️Konsystencja jest jego całkiem gęsta i z całkiem sporymi drobinkami kolorku miętowego, którymi jest masaż całkiem przyjemny. ✔️Później po użyciu moje stopy są bardzo mięciutkie w dotyku jak i nawilżone. ✔️Co do jego zapachu to jest delikatny, miętowy. ✔️Idealnie peelingu wystarczyło na dwie stopy, a do tego kosztował groszowe sprawy.
  • 30 września 2022 o 23:35
    sprawdził się idealnie
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    peeling do stóp na bazie pumeksu z ekstraktem z mięty. Kremowa, niebieska konsystencja z drobinkami. Maź, która delikatnie rozpuszcza się podczas masowania (ok. 2-3') a zostaje sam jakby 'cukier' na stopach, należy go zmyć. Podczas aplikacji orzeźwiająco i dość intensywnie lecz przyjemnie pachnie miętą. Moje stopy są wygładzone, oczyszczone z martwego naskórka. Jestem mega zadowolona, tylko szkoda, że nie ma (albo nie mogę znaleźć pełnowymiarowego produktu np. w tubce) od razu zrobiłabym zapas a jak nie to zostają saszetki, polecam dla wszystkich, którzy mają zrogowaciałe pięty (i nie tylko) ten kosmetyk będzie w sam raz!
    Otrzymałam do testów od marki/producenta