Szampony do włosów

notino.pl
Kallos KJMN Regenerujący szampon do włosów z olejem mango 1000ml 0000059156
Kallos KJMN Regenerujący szampon do włosów z olejem mango 1000ml 0000059156

• 31 sierpnia 2022 o 19:30
    Nie wiem czy kupię ponownie
    Kallos, KJMN, Mango, Shampoo (Regenerujący szampon z olejem mango) kupiłam bo bardzo lubię maski do włosów kallos które są super ale szampon nie spełnił moich oczekiwań myślałam że będzie taki super jak maska a tu nie. Szampon kallos jest bardzo tani budżetowy. Mam włosy suche i zniszczone. Nie zauważyłam znacznej poprawy jaki były taki są. Szampon jest bardzo duży i bardzo wydajny i starczy naprawdę na bardzo długo. Ładnie pachnie. Nie wysusza włosów. Nie niszczy włosów. Ma ładny zapach. Może delikatnie regeneruje włosy. Szampon jest w dużej butelce bez papki co utrudnia jego aplikacje przekreślam w butelkę po innym szamponie. Gdyby miał paple byłoby super aplikacja była.by łatwiejsza a tamto jest utrudniona.
  • 4 września 2020 o 16:39
    Przyzwoity szampon do codziennego stosowania
    Szampon zakupiła moja siostra do wspólnego stosowania, jako że samej zużyć 1000ml szamponu zajęłoby pewnie wieki, a w sklepach mnóstwo innych produktów czeka na swoją kolej???? Szampon ma przyjemną konsystencję, nie jest mega gęsty, ale też na szczęście niezbyt wodny. Samo opakowanie choć graficznie niczego sobie jest nieco problematyczne, bo litrowa butla jest wielka i czasem „uleje” się produktu nieco więcej niż potrzeba. Ma piękny zapach, faktycznie nieco przypomina owoc mango, choć nienachalnie. Co do stosowania, kosmetyk radzi sobie nawet z domywaniem olejów i treściwych masek. Moje włosy są po nim świeże podobnie jak po innych służących mi szamponach, a mam włosy przetłuszczające się, czyli szampon nie wpływa na skracanie świeżości włosów. Jest w porządku do stosowania na co dzień, jednocześnie nie robi na włosach tego, co obiecuje producent, ale ja nie oczekuję tego od szamponu, który dla mnie ma być „myjakiem”. Do nawilżania i regeneracji włosów stosuję maski, odżywki i olejowanie. Produkt więc uznaję za przyzwoity.
    Zalety:
    • domywa oleje i treściwe maski
    • nie skraca długości świeżości włosów
    • stosunek ilość-cena
    Wady:
    • nie spełniają się obietnice producenta