Wody perfumowane męskie

The Different Company Bergamote

USagent
    23 grudnia 2008 o 12:51
    ice tea
    Bardzo fajny! Jest wlasnie troche jak cytrynowa Nestea, ale nie slodka, tylko energetyzujaca, baaaardzo swieza. W polaczeniu z imbirem daje naprawde niezlego energetycznego kopa od samego rana:) Niestety - zapach jest nietrwaly. Mozna sie dopsikiwac, ale po co - jest tyle innych fajnych i tanszych zapachow jak na przyklad imbirowy Fridge. No i ta cena :O Za jakies zmyslowe super perfumy, ktore rzucilyby mnie na twarz i na kolana to moze bym i dala, ale za swiezaka nie.Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:testy
    PIKaro
    9 listopada 2008 o 11:05
    Nietrwały
    Będąc w perfumerii w moim mieście Miła Pani zaproponowała własnie ten zapach....I co?-po pierwsze kompletnie nie mój,ostry i wiercący w nosie na początku...potem trochę złagodniał ale nie zdążyłam nawet rozkoszować się poszczególnymi nutami bo wyparował z mojego nadgarstka dosłownie w 15 minut!-za taką cenę?-to jakieś nieporozumienie.....Ocena tylko za wyglad butelki-niestety. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:testy
  • 20 sierpnia 2008 o 20:50
    Ładny
    Nie zbyt popularna i znana marka w Polsce, ale mysle, ze warta przetestowania. Całkiem przyjemna kompozycja w ktorej na pierwszym planie rzadzi swieza i soczysta bergamotka z odrobina innych owocow tylko mam problem, zeby je sprecycowac jest cytryna albo pomarancza. Całosc ciekawa i przyjemna w sam raz na lato, jednak za ta cene nie warta kupienia. Do tego trzyma sie blisko skory i musze przyłozyc nos do nadgarstka, zeby cos poczuc. Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:...
  • 24 lipca 2008 o 16:41
    podoba mi się
    Naprawdę mi się podoba ale nie na tyle, żeby kupowac flakon za horrendalne pieniądze;) Chociaż ta ciężka prosta butelka ma dużo uroku. Sam zapach jest bardzo ciekawy. Czuc w nim bergamotkę i dużo wytrawnej gorzkiej pomarańczy. Tak jakby przerobić na perfumy likier Campari :) Zapach jest zimny i otoczeniu może się zdawać odpychający. Ale mnie się podoba. Po kilku godzinach do tej ciekawej kompozycji dołącza jeszcze kwaskowata cytryna. I jest ładnie ale wersja bez cytryny bardziej do mnie przemawia :) Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie