Balsamy do ust

Weleda Everon pielęgnacyjna pomadka ochronna 4,8g
Weleda Everon Nawilżający i Ochronny Balsam do Ust

• 11 grudnia 2023 o 23:04
    Polecam produkty marki!
    W końcu znalazłam balsam do ust, który bardzo miło mnie zaskoczył i spełnił moje oczekiwania. Idealnie sprawdził się nie jako ochrana usta przed działaniem niskich temperatur, czyli tych zimowych. Ma wygodnego opakowanie i jest bardzo wydajny. Z całą pewnością kupię ho ponownie bo takie produkty warto mieć zawsze pod ręką.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Dobra cena
    • Łatwy w użyciu
    • Ochrania usta
  • 12 września 2021 o 11:52
    Super na co dzień
    Nie wiem skąd opinie, że to jest twarda pomadka do ust. Moja taka była tylko przy pierwszym użyciu. Idealnie sprawdza się podczas ciepłego okresu roku, bo się nie rozpuszcza przy wysokich temperaturach. Nie ma dziwnego smaku czy sztucznego zapachu. Jest dość wydajna, jedno pociągnięcia wystarczy.
    Zalety:
    • skład
    • nie barwi ust
    • nie jest za tłusta
    • super nawilża i wygładza usta
    • wydajna
  • 19 listopada 2020 o 14:52
    Przyjemniaczek
    Bardzo przyjemny balsam do ust. Uwielbiam jego delikatny, waniliowy zapach, oraz to że naprawdę skutecznie pielęgnuje moje usta. Dzięki twardej, zbitej konsystencji idealnie nadaje się pod pomadkę kolorową - usta wtedy wyglądają na zadbane, a szminka nie rozpływa się. Jest wydajny i ma super skład, co przekłada się na nieco wyższą cenę - ale jestem w stanie tyle zapłacić za wysoką jakość.
  • 6 kwietnia 2019 o 12:03
    Bardzo dobra, ale...
    + Dobry skład z naturalnymi olejkami. + Skutecznie nawilża spierzchnięte usta i dobrze chroni na mrozie czy wietrze. + Jest bez smaku i bez zapachu (tzn pachnie olejkami). Dla nie to plus, bo nie lubię mocno chemicznych dodatków, kiedy nie są potrzebne. + Jest bez koloru i nadaje bardzo delikatnego błysku, więc wygląda bardzo naturalnie i dobrze sprawdzi się także podczas dni bez makijażu. + Przyzwoita cena na dobry skład i działanie. - Niestety jest bardzo twarda, co utrudnia aplikację. Trzeba wielokrotnie przesuwać nią po wargach, żeby ją rozgrzać i dzięki temu wreszcie zaaplikować sensowną ilość. Dlatego podejrzewam, że latem będę z niej bardziej zadowolona, bo nie będzie się aż tak roztapiać w upale.
    Lara_K
    19 marca 2018 o 14:56
    Jeden z moich ulubiencow
    Zakupilam pomade z Weledy z powodu wysokiego w skladzie olejku jojoba, ktory przynosi duza ulge mojej suchej skorze. I jak sie okazlo moim ustom tez. Przez pierwsze kilka dni mialam wrazenie ze pomadka nie spelnia swej roli, gdyz moje usta staly sie jeszcze bardziej suche niz przed jej uzyciem. Na szczescie byl to tylko okres przejsciowy po ktorym skora ust stala sie gladka i pieknie nawilzona. Efekt ten utrzymuje sie nawet wtedy gdy pomadke uzywam tylko na noc. Idealnie sprawdza sie jako baza pod szminki.
    Zalety:
    • swietny sklad
    • firma z dlugoletnia tradycja
    • latwosc w uzyciu
    • doskonale nawilza
    • przyjemny zapach
    • sprawdza sie jako baza pod szminke
    • niesamowita wydajnosc
    • produkt nietestowany na zwierzetach
    Wady:
    • z racji tego ze nie jestem fanka plastiku chcialabym zeby ten produkt wystepowal tez w szklanym sloiczku jako balsam do ust

Zobacz także inne Balsamy do ust