Wody perfumowane damskie

Il Profvmo Chocolat Frais EDP

alkaxy
    26 stycznia 2010 o 1:32
    Gorzkoooo
    To jest czekolada o której marzyłam. Nie słodziak, a prawdziwa gorzka odmiana. Taka sucha czekolada z zawartością 90% cacao. Nie czuję ani odrobiny słodyczy, wręcz wybijają na mnie lekkie męskie nuty. Z biegiem czasu wyczuwam trochę alkoholowego wnętrza czekoladki. Trwałość dobra - 4-5h. I jedno psiknięcie wystarcza aby wokół mnie roznosił się ten cudony zapach. Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań:3 ml
    USagent
    29 grudnia 2008 o 13:34
    Wspaniale
    Uwielbiam klasyczne Chocolat, jest to dla mnie super erotyczny zapach, wspaniale otula, a moj TZ go uwielbia:) Fraiche jest troche swiezsze, bardziej na dzien, ale nie dajcie sie zwiesc pozorom - pudrowa nuta kakao jest tutaj nadal dobrze wyczuwalna. Slodkie, ale jednoczesnie pozwalajace oddychac. Na razie mam co uzywac, ale w nowym roku skusze sie na flakonik,chociaz jednak na klasyczne Chocolat;) Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:testy
  • 24 września 2008 o 22:29
    stechlizna czekoladowa
    Nie spodziewałam sie po tym zapachu ciekawej czekolady, bo przewaznie firmy gornopołkowe, jak sie biora za aromaty czekoladowe to im prawie nigdy nie wychodzi i tutaj mamy dokladnie taki przypadek. Poczatek ładnie czekoladowy, ale potem zamienia sie w istny horror pachnac, jak stara i zepsuta czekolada, a obok tego wyrobu stoi stary słoik miodu. To dosłowne połaczenie czekolady z paskudnym miodkiem i smiem stwierdzic, ze pachnie, jak Angel, a nawet jest jego wierna kopia brr. Innych nut to ja w nim wogole nie czuje i najlepsze, ze chca za to jeszcze tyle kasy. Buteleczka brzydka. Trwałosc na moje nie szczescie bardzo dobra ponad 6godzin. Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:...
  • 2 sierpnia 2008 o 17:23
    Straszny zawód
    Uwielbiam wszystkie aromaty czekoladowo-korzenne, więc ochoczo go wypróbowałam. Niestety odrazu na nadgarstek. Pierwsze kilka minut intrygujące, gorzka czekolada z interesujacymi nutami. Potem zrobiło się niepokojąco - jakiś zapach staroci, a potem ... galop do najbliższej łazienki żeby odszorowac to z siebie. Stare papiery jak pisze moja poprzedniczka, stęchlizna i jakaś nieokreślona ostra nuta nie wiem i nie chcę wiedzieć czego - brrrr ... Nigdy więcej! Używam tego produktu od: test Ilość zużytych opakowań: test
  • 2 sierpnia 2008 o 16:38
    znowu nie to :(
    Gdyby chocolat Frais cały czas pachniało tak jak pachnie przez pierwszych kilka minut to byłoby cudownie. Ale niestety nie jest... Początek to gorzka czekolada z paczulą i odrobiną słodkiej ambry. Naprawdę piekna i intrygująca. Niestety z każdą minutą zapach sie psuje tak aby po kilku godzinach pachniec starymi książkami :( Takimi, ktory przelezaly kilkadziesiąt lat na strychu zapomniane przez wszystkich... Nie ma to nic wspólnego z czekoladą ani w ogóle z żadnym zapachem, który dałoby się nosić... Kolejna wersja Czekolady Il Profvmo, ktora mnie rozczarowała :( Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie