Wody perfumowane damskie

E-Glamour.pl
Paco Rabanne Ultrared woda perfumowana 80ml
Paco Rabanne Ultrared Woman Woda Perfumowana dla Kobiet 80ml
Paco Rabanne Ultrared

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 maja 2016 o 10:33
    zapach radości
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ultrared to zapach lekki, przyjemny i radosny. Tak właśnie go odbieram, bo wprost emanuje z niego radość i beztroska kojarząca mi się ze słońcem, wakacyjnymi dniami i relaksem. Zapach nie jest skomplikowany ani odkrywczy- mamy tu mieszankę soczystych i słodkich czerwonych owoców, ciekawie połączoną z anyżem i lukrecją. Całość zamyka puchata wanilia. Najbardziej podoba mi się faza gdy do głosu dochodzi anyż, gdyż zapach robi się wtedy ciekawszy i nie jest już taki płaski. Na tym etapie przypomina mi trochę Loverdose Diesel. Zapach dla miłośniczek słodkości, których tutaj mamy naprawdę dużo. Nie jest to jednak zapach męczący czy tandetny. W miarę upływu czasu ewoluuje na skórze, rozwija się, nie jest jednostajny. Trwałość i projekcja średnia.
    • Flakon
    W perfumerii
    sowaa5
    20 września 2015 o 11:34
    historia pewnej miłości
    Perfumy nabyłam drogą wymiany i jakie było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłam Ultrared a nie Ultraviolet! Po prostu, pomyliłam nazwy, byłam pewna że Ultrared to klasyk i szłam w to w ciemno, a wszystko parokrotnie było pisane. No cóż, moja wina. Bywam często zaganiana, więc po prostu nie sprawdziłam. Ale byłam na siebie bardzo zła. Bardzo. Dlaczego? Bo ja nienawidze porzeczki w perfumach. NIENAWIDZE. DLa mnie wszystkie zapachy typu LVEB, etc to zapachy na jedno kopyto, cięzko, oklepane, bez żadnego smaczku. Pierwszy niuch to była migrena, więc już chciałam oddać siostrze, wymienić. Cokolwiek byle się ich pozbyć! Przełom nastąpił, gdy po fali upałów przyszły te chłodniejsze dni. Koniec sierpnia. I zachciało mi się czegoś innego. Mam troche trupich zapachów, kadzidlanych, zimnych. A tu jakiś odemieniec stoi i gapi na mnie tymi czerwonymi ślepiami. Dałam mu szanse drugi raz i.. tak, to było to! Zapach może nie jest tajemniczy, porywający, nie tworzy się żadna historia kiedy ma się go na sobie. On po prostu jest radosny, ciepły, kolorowy. Teraz ilekroć mam grobowy humor, świat widzę w kolorach czerni i bieli to spryskuje się Ultrared i w mgnieniu oka, spływa na mnie fala jakiejś pogody, kolorów. Co z tą porzeczką? A no nic. Jest, napewno na początku. Jakoś ten pierwszy etap cieprliwie znoszę. Potem jest już tylko smaczniej. Jest słodko, zapach mam w gardle. Czuje się, jakbym najadła się jakiegoś przesłodzonego owocowego deseru. Ale to mi nie przeszkadza. Zapach jest bardzo jadalny. Jest radosny, kolorowy, poprawiający humor. Trwałość jedynie jest wątpliwa, za to odejmuje gwiazdkę. 3 h przy trzeciej, ledwie go czuć. Polecam jako humoropoprawiacz :) Czy zapach kupie ponownie? Niewiem. Wiem jedno, ze czsami warto jest miec w swoich zbiorach coś innego, odmiennego niż to co zazwyczaj preferuje. Kobieta zmienną jest. Ach! Zapomniałabym! Jako jeden z nielicznych -nie kwasnieje na mnie! Używam tego produktu od: 2 mcy Ilość zużytych opakowań: 1 cale
    asaszan
    26 lutego 2013 o 18:39
    Słodkie i pyszne
    Kiedyś, kiedyś spotkałam przepięknie pachnącą sąsiadkę. Natychmiast spytałam, co to za perfumy, a ona odparła, że chyba jakiś hermes, nie pamięta, bo się spieszyła, złapała cokolwiek. Jakiś tydzień później odnalazłam ten zapach i było to właśnie ultrared. Pokochałam jego słodycz i pojawiający się czasem chłód i żyłam sobie w przekonaniu, że sąsiadka użyła jednak ultrared. Tymczasem czytam ja sobie recenzję qqłki i widzę, że ona w merveilles hermesa czuje podobne nuty. Więc pewnie sąsiadka użyła właśnie hermesa. Mi pozostaje się cieszyć, że znalazłam wersję znacznie tańszą, a według mojego nosa niemal identyczną. Nie wiem, czy jeszcze kupię, bo mam dużą wersję i starczy mi pewnie jeszcze na długo, biorąc pod uwagę, że nie tylko tych perfum używam, a i liczne nowe przede mną. Ale używam ich chętnie i z radością, szczególnie w okresie wiosennym i jesiennym. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 3 stycznia 2013 o 10:06
    taaaak !
    Zapach ten dostałam od teścia na święta i to był strzał w 10 ! Jest po prostu obłędny ! Słodkawy ale nie przesłodzony, pierwsze co czuję to poziomkę, potem anyż, lukrecję, jaśmin, wanilię. Mi nic więcej nie potrzeba, połączenie wręcz idealne. Niestety nie mam porównania z Ultraviolet tak jak recenzentki poniżej więc na ten temat się nie wypowiem ale dla mnie Ultrared do jest strzał w 10 i myślę, ze zostanę z nimi troszkę dłużej. Zapomniałabym napisać, ze perfumy te są bardzo trwałe. Używam tego produktu od: świąt 2012 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 - 20 ml
  • 14 grudnia 2012 o 23:24
    Milosc od 5tego psikniecia
    Jak w opisie zaprzyjaźniłam się z nim po jakimś czasie, po zakupie w ciemno, kiedyś dawno , dawno , wąchałam go i bardzo mi się spodobał. Uwielbiam Ultraviolet , choć chyba bardziej męski , który posiadał mój luby, a ja z lubością się nim psikałam. Przyniosłam moje czerwone cacko do domku, rozpakowałam , spryskałam nadgarstki i stwierdziłam , ze to nie to, oddaje do sklepu. Został jednak i polubiłam jego pieprzowo- słodkie nutki . Nie jest na pewno za słodki ani za ciężki, rozwija się z czasem i dość długo trwa. Nie zgodzę się z opinia ze jest podobny do Red Delicious bo tej serii po prostu nie trawie, ten jest znośniejszy i nie przyprawia o migreny. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 duze

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie