Maseczki klasyczne

L'biotica Dermomask, Maseczka `Efektywna Regeneracja`

LBIOTICA DERMOMASK EFEKTYWNA REGENERACJA maseczka 10ml

_inga
    24 listopada 2018 o 11:01
    Maseczka regenerująca z wyciągiem z awokado, L`biotica,
    Maseczka ładnie pachnie ma delikatną kremową konsystencję , saszetka zawiera porcje maseczki która mi wystarcza na dwie aplikacje. Maseczka dobrze się rozprowadza na skórze nie spływa. Po zastosowaniu maseczki skóra jest wygładzona i nawilżona. Nie uczula, nie podrażnia. Stosuję raz w tygodniu nakładam na 15 minut Niezła ale poszukam innej maseczki regenerującej.
    Zalety:
    • nawilża
    • regeneruje
    Wady:
    • skład
  • 4 czerwca 2018 o 13:01
    Dobra maska
    Kupiłam zachęcona wyciągiem z avocado, które zawsze na moją skórę działa nawilżająco, kojąco. Maska ładnie pachnie, łatwo się nakłada (nic nie spływa), jest przyjemna w stosowaniu. Natłuszcza skórę, wobec tego nie stosuję jej latem. Zauważyłam wygładzenie skóry, nawilżenie. Maska nie zapchała mi skóry.
    Wady:
    • wysoko w składzie parafina
  • 3 maja 2013 o 15:48
    raczej daleko jej do ideału
    Być może jeszcze wrócę do tej maseczki chociaż faktycznie zwartość parafiny odstrasza. Moja skóra po użyciu tej maseczki jest gładka i ma ładniejszy kolor. Zapach jest przyjemny a zawartość mentolu daje uczucie chłodzenia. Produkt ma gładką ale dosyć rzadką konsystencję. Maska jest bardzo wydajna. Mnie wystarczyła na trzy użycia. Trudno mi potwierdzić działanie regenerujące bo nie stosowałam jej w ekstremalnych sytuacjach. Nie zatkała mi porów - całe szczęście bo przed zakupem nie sprawdziłam składu, ucieszyłam się, że nie zawiera konserwantów i silikonów a tu parafina.... Cena jest w porządku i produkt jest łatwodostępny. Używam tego produktu od: użyłam dwa razy i użyję jeszcze raz Ilość zużytych opakowań: jedna saszetka
  • 30 grudnia 2011 o 19:20
    Uczula
    Pierwsza i jak na razie jedyna maseczka, która w tak piorunującym tempie mnie uczuliła. Ledwie nałożyłam ją na twarz a już musiałam zmywać. A skóra i tak wyglądała jakbym się poparzyła. Nawet farby do włosów nie powodują u mnie tak piorunującej reakcji. Jeśli chodzi o działanie, komfort stosowania itp. wolę się nie wypowiadać, mogę jedynie przestrzec przed zakupem zwłaszcza alergików i wrażliwców. Bo ja na swój egzemplarz trafiłam w aptece i się nabrałam. Używam tego produktu od: Nie pamiętam, parę miesięcy temu. Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno, reszta w trybie pilnym wylądowała w koszu. Nie miałam sumienia aby ją komuś oddawać.
  • 29 października 2011 o 13:35
    nie potrzebuję do szczęścia parafiny
    niestety, nie sprawdziłam składu maseczki, co zazwyczaj robię... zabrakło czasu po prostu. Parafina jest na 1 lub 2 miejscu!! Spostrzeżenia: maseczka nie nawilża skóry, dziwnie ją ściąga, naprostowuje, co wywołuje spory dyskomfort. Rano twarz ani bardziej wypoczęta, ani zregenerowana, nie wpływa też na drobne linie mimiczne. Jest zbędna, nie odczułam żadnego pozytywnego wpływu, choć stosowałam ją przez 5 dni pod rząd ( na noc). Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 saszetka