Kremy i maski do rąk

Cien Q10, Anti Age Handcream Krem do rąk z woskiem pszczelim, koenzymem Q10 i witaminą E

Summer
    28 lutego 2025 o 11:06
    Może być
    Krem jest bardzo lekki, wręcz wylewa się z tubki po jej otwarciu. Wiadomo więc, że taki kosmetyk szybko się wchłania, nie tłuści skóry, a tylko ją nawilża. Dobry "na co dzień", do skóry, z którą nie ma dużego problemu. Czy ma działanie przeciwstarzeniowe - tu można co najwyżej wierzyć na słowo. Zapach jest jakiś taki nijaki, nie zwraca uwagi. Kupiłam go w ofercie 1+1 gratis, cena regularna jest dla tej jakości za wysoka.
  • 27 stycznia 2023 o 16:48
    Za wolno się wchłania
    Krem bardzo tani i dobrze dostępny. Niestety wchłania się bardzo wolno czego nie lubię. Zostawia tłusty osad na skórze. Nie jest to mój faworyt. Krem może się spodobać komuś kto ma bardzo suche dłonie.
  • 26 kwietnia 2022 o 11:10
    Krem roboczy
    Dla mnie super. Zapach mógłby być mniej sztuczny, niby ładny pszczeli wosk, ale czuć, że jest sztuczny. Gęsty, świetnie nawilża, długo się trzyma, pięknie się wchłania. Używam go w pracy, w samochodzie, bo mam innych lepszych ulubieńców pielęgnujących dłonie. Jako krem "zapasowy/dodatkowy" za cenę 3 zł to polecam.
    Zalety:
    • jest dobrym kremem, do pracy, gdzie trzeba ciągle się smarować jest idealny
    • super niska cena
    Wady:
    • dziwny zapach
    • są lepsze, bardziej odżywcze
  • 18 lutego 2022 o 19:17
    Za 3 złote
    Krem kupiłam w lidlu za grosze i dla tego nie spodziewałam się oszałamiającego działania , nie pomyliłam się bo kremik nie wiele robi. Ma gęstą konsystencje i ładnie się wchłania, niestety zapach jest typowy dla tanich kremów , bardzo nie lubię tego zapachu. Troszke nawilża ale to za mało , uczucie po zastosowaniu jest takie jak bym nie użyła nic, dziwne troszke.
    Zalety:
    • Wchłanianie
    Wady:
    • Słabe działanie
  • 23 lipca 2021 o 11:08
    Krem do rąk
    Krem fajnie nawilża, ale niestety nie wchłania się idealnie, pozostaje przez dłuższy czas na dłoniach czego skutkiem są tłuste plamy na wielu przedmiotach.