Kremy i maski do rąk

Fluff Superfood, Antibacterial Moisturizing Hand Cream Peach (Krem do rąk `Brzoskwinia`)

Fluff Krem do Rąk Brzoskwinia 50ml
Fluff Fluff Krem do rąk ultra nawilżający brzoskwinia 50ml

• 24 sierpnia 2024 o 11:41
    przyjemny, delikatny film
    Bardzo lubię ten krem, ma wygodne opakowanie, nie jest duży, więc z powodzeniem można go ze sobą zabrać do plecaka czy torebki. Krem ma bardzo ładny brzoskwiniowy zapach i fajnie nawilża skórę. Pozostawia delikatny, przyjemny film na skórze, ale nie jest ani za bardzo tłusty, ani zbyt ciężki, ani zbyt lepki - taki przyjemny, optymalny.
    Zalety:
    • nawilżenie skóry
    • delikatny film
    • wygodne opakowanie
    • ładny zapach
  • 29 lipca 2024 o 10:42
    Brzoskwinia?
    Jeśli nawet to jak dla mnie ciut za chemiczna... Po prostu zapach tego kremu nie przypadł mi do gustu i jest to jedyna w sumie jak dla mnie wada. Poza tym ze wszystkim co obiecuje producent się zgodzę:) Krem zapewnia ukojenie i ulgę dla suchej skóry dłoni. Nawilża je doskonale i odżywia i to po prostu się czuje. Wygładza dłonie tworząc na skórze delikatną warstwę ochronną, która jest praktycznie niewyczuwalna. Dłonie są wypielęgnowane i przyjemnie gładkie w dotyku. Wiem co mówię. Mam ten krem w szufladzie w pracy i zawsze po myciu rąk używam i czasem z niedowierzaniem patrzę jak szybko się krem wchłania pomimo tego, że jego konsystencja wydaje się być dość tłusta i treściwa. Krem ma mieć działanie antybakteryjne dzięki zawartości tymianku, który takie ma właściwości. Opakowanie jest w kolorze maliny ze śmietaną , rysunek brzoskwini jest malutki i trochę mało widoczny. Wydajność dobra, naprawdę niewiele potrzeba kremu na jedna aplikację. Idealnie się rozprowadza. Rzeczywiście zatyczka mała , ale ja mam krem w szufladzie , używam , zakręcam i nic mi na razie się nie zgubiło. Tej wersji z brzoskwinią już nie kupię raczej bo trochę ten zapach mnie drażni pomimo działania kremu, które jest na 5 z plusem, ale z tej serii jest malina i banan jeszcze także na pewno skorzystam:) Także polecam serdecznie. Kupiony na promce w Ross.
  • 21 czerwca 2024 o 3:44
    Słaby produkt
    Produkty fluff zawsze mnie kuszą swoimi nazwami, zapachami czy szatą graficzną. Podoba mi się niemal każdy produkt z tej marki. Niestety świetnie działanie nie stoi w parze z ładnym wyglądem. Krem słabo nawilża, pachnie bardziej jak jogurt brzoskwiniowy niż brzoskwinia sama w sobie, opakowanie jest niewygodne - te małe, kanciaste zakrętki to najgorszy pomysł na jaki można było wpaść.
  • 1 kwietnia 2024 o 14:50
    Zapach brzoskwini, poręczne opakowanie, nawilżenie na cały dzień
    Kremik do rąk idealny do kobiecej torebki. Mam go zawsze przy sobie, sięgam kiedy tylko potrzebuje. Po raz pierwszy testowałam tą firmę, zapowiada się całkiem ciekawie. Krem zamknięty jest w 50 ml tubce z odkręcanym, białym korkiem. Tubka koloru koralowego. Na niej głównie białe i czarne napisy. Na gorze grafika przedstawiającą owoce brzoskwini. Opakowanie elastyczne, łatwo wyciska produkt. Konsystencja kremu jest w kolorze białym, gorma typowego kremu. Od razu ulatnia się piękny zapach brzoskwini. Ulatnai się po chwilach kilku, ale napawać się tym zapachem można. Krem posiada 97% składników pochodzenia naturalnego. Posiada w sobie wodę kokosową i ma za zadanie intensywnie nawilżyć nasze dłonie. Ma także ekstrakt z tymianku , dzięki czemu działa antybakteryjne. Krem nawilża i odżywia dłonie. Znacznie je wygładza. Niweluje szorstkość. Ręce wyglądają młodziej i zdrowiej. Do tego.ladnie pachną.
    Zalety:
    • pachnie brzoskwini
    • małe opakowanie idealne do torebki
    • kremowa konsystencja
    • zostawia małą warstwę ochronną
    • nawilża i odżywia skórę
    Wady:
  • 22 maja 2023 o 10:34
    Świetny skład i pielęgnacja bezproblemowej skóry dłoni
    Krem do rąk z ekstraktem z brzoskwini od marki Fluff znajduje się w plastikowej, poręcznej i matowej tubce koloru koralowego mieszczącej w sobie 50 ml kosmetyku. Jest odporna na zabrudzenia oraz nie odkształca się pomimo ubywającej zawartości. Stoi samodzielnie na ośmiokątnej, białej nakrętce. Konsystencja produktu typowo kremowa, jedwabista, o białej barwie. Krem łatwo się rozsmarowuje i szybko wchłania pozostawiając na skórze dłoni cieniutką warstwę ochronną. Zapach... to aromat brzoskwini by Fluff :D Kto używał kiedyś śmietanki do ciała o zapachu brzoskwini z karmelem tej firmy ten będzie wiedział, o czym mówię. Jest słodki, ale nie przesłodzony, średnio intensywny, dość szybko się ulatnia. W końcu trafił mi się kosmetyk o składzie, na który nie mogę narzekać! Znajdziemy tutaj: * nawilżającą glicerynę; * oleje (roślinny i migdałowy); * masło illipe o silnych właściwościach nawilżających; * wyciągi (kokos, brzoskwinia i tymianek). Osoby wrażliwe muszą uważać na dodatek sztucznego aromatu (parfum). Skóra moich dłoni należy do tych normalnych, nie szczególnie wrażliwych na przesuszanie chyba, że zadziałam na nie solidną dawką detergentów. Nie potrzebuje więc intensywnego nawilżenia. Kosmetyk ten zapewnia jej jego optymalną dawkę, a oprócz tego odżywia i chroni przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych. Moje dłonie cieszą się dzięki niemu zdrowym, zadbanym wyglądem. Myślę, że właśnie dla takich dłoni przeznaczony jest ten krem. Właścicielki skóry suchej mogą (ale nie muszą!) czuć niedosyt. Serdecznie polecam, bo warto i sama jeszcze nie raz do tego kremu z chęcią wrócę :)
    Zalety:
    • optymalna dawka nawilżenia
    • odżywienie
    • delikatna warstewka ochronna bez lepkości
    • szybko się wchłania
    • świetny skład (97% składników naturalnych)
    • produkt wegański