Prosalon Intenso Moisture, Conditioner Nawilżająca odżywka do włosów

Chantal Intensis Prosalon Odżywka intensywnie nawilżająca 275 g

• 24 czerwca 2017 o 13:43
    Dobra odżywka do włosów w dobrej cenie
    Odświeżę trochę temat, gdyż od kilku miesięcy rozkoszuję się szamponem i odzywką tej firmy. Szampon to Nourishing Shampoo. Szampon jaki odżywka doskonale działa na moje cienkie włosy. Często je farbuję i po użyciu maseczki czy odzywki włosy odzyskują połysk jak i swoja wagę. Jak dla mnie dobre produkty.
    Zalety:
    • efekt, zapach, cena
    irrssin
    9 grudnia 2015 o 1:07
    Odkryta na nowo
    Używałam tej odżywki dawno temu. Pamiętam, że byłam z niej bardzo zadowolona. Sama nie wiem czemu nie kupiłam jej ponownie. Przypomniała mi się niedawno i znów wywołała mój zachwyt. To najlepsza odżywka jaką stosowałam. OPAKOWANIE Odżywka jest zamknięta w bardzo estetycznym, minimalistycznym opakowaniu z pompką. WŁAŚCIWOŚCI Odżywka ma dość lekką konsystencję, nie za gęstą, ale nie jest też wodnista. Ma przyjemny zapach. DZIAŁANIE Nie znam drugiego produktu, który ułatwiałby tak rozczesywanie. Włosy po niej są zdecydowanie bardziej gładkie i lśniące. STOSOWANIE Kiedyś stosowałam ją standardowo po myciu. Teraz po myciu stosuję zawsze maski, a odżywki używam do mycia włosów na długości. W obydwu rolach spisuje się świetnie, Ilość zużytych opakowań: 1 duża butla i 2 małe
  • 10 stycznia 2015 o 13:31
    Działa!
    Kupiłam z polecenie w sklepie fryzjerskim razem z maską i serum. Wszystkie kupione produkty okazały się bardzo dobre. Jeśli chodzi o tą odżywkę zaczęłam ją używać w lato kiedy to włosy były przesuszone przez słońce i częste kąpiele w morzu. Efekty były natychmiastowe. Włosy były błyszczące i przestały być takie ,,sianowate", ładnie się układały. Obecnie używam rzadziej, kiedy widzę, że moje włosy tego potrzebują. Na pewno na stale zostanie w mojej kosmetyczce, na lato to pozycja obowiązkowa. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 7 października 2014 o 13:05
    Dorze nawilżajaca seria
    Używałam szamponu i odżywki Chantal sessio z serii nawilżającej latem, czyli w porze kiedy włosy najbardziej potrzebują nawilżenia. Kosmetyki dobrze sie sprawdziły, włosy po użyciu ładnie poddawały się układaniu , widać było że są odżywione i zdrowe. Jak na cenę to jest to szampon o rewelacyjnej jakości spokojnie porównywalny w działaniu do drogich marek. Przyjemny zapach, bardzo neutralny i pompka do duży plus. Używam tego produktu od: 2 lat, zwłaszcza latem Ilość zużytych opakowań: kilka
    stars3
    29 lipca 2014 o 15:05
    Bardzo przeciętna
    Kupiłam ją w sklepie fryzjerskim, dlatego spodziewałam się czegoś dużo lepszego. Odżywka ułatwia rozczesywanie włosów i delikatnie je wygładza. Ale to tyle. Nie zauważyłam żadnej specjalnej poprawy kondycji włosów, żadnego nawilżenia czy nabłyszczenia. Działa tylko "od mycia do mycia". Zapach jest przyjemny, ale nie utrzymuje się na włosach praktycznie w ogóle. Butelka jest wygodna i estetyczna. Odżywka starcza na długo nawet przy codziennym używaniu. Cena również jest całkiem dobra. Dałam chyba kilkanaście złotych. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe