Pomadki i szminki

Life Top Color!, Moisturizing Stick Kredka do ust

5 na 51 opinię

• 12 czerwca 2019 o 22:27
    Jestem zakochana w tym odcieniu nude
    Pomadka jest dostępna w drogerii Super-Pharm i jej cena jest bardzo okej. Posiadam odcień 110 Nude. Już przy pierwszym użyciu zakochałam się w ten przepiękny kolor, jest taki karmelowy, po prostu idealny nudziak na co dzień. Opakowanie jest okej, kredka jest wykręcana, więc to jest wygodne. Pomadka ma dobrą konsystencję, bardzo kremową, nawet taką masełkową. No i to sprawia, że oczekiwać od niej super trwałości nie warto. Natomiast pomadka bardzo nawilża usta, odżywia je i wygładza. Jedynym minusem dla mnie jest to, że jest tych odcieni bardzo mało, chyba jest ich 7 i trudno było mi wybrać odpowiedni dla mnie. Ale właśnie ten wybrany przeze mnie odcień był strzałem w dziesiątkę. Pomadkę polecam!
    Zalety:
    • Konsystencja