Spraye do włosów

Loton Care & Styling, Loton 2 Naturalny płyn do układania włosów

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

anna996
    9 kwietnia 2025 o 10:06
    Jest jak lekki lakier w płynie
    Lotonu używam już wiele lat i mam wrażenie, że kiedyś był mocniejszy, ale obecna wersja też jest bardzo dobra: - kosmetyk ładnie utrwala fryzurę; - nie obciąża mi włosów, co niestety robiły wszystkie pianki do stylizacji; - Loton można stosować na wilgotne włosy, albo już na wysuszone; - dzięki niemu można układać włosy na szczotce, wałkach itp. - kosmetyk nie jest drogi; - jest wydajny; - ma neutralny zapach; - dostępność: kupuję go w Rossmannie, ale w innych drogeriach też jest. Ogólnie: dla mnie Loton to kultowy kosmetyk jeszcze z czasów PRLu. Skutecznie pomaga w stylizacji włosów, utrwala fryzurę nie obciążając jej, jest bardzo prosty w użyciu, tani, dostępny w wielu sklepach.
  • 19 lutego 2025 o 21:33
    Mieszane uczucia
    Nie jest to raczej produkt, po który wrócę z dużą euforią. Myślę, że działał trochę, jeśli chodzi o pomoc w utrwaleniu fryzury (ja stosowałam go przed kręceniem loków), ale nie był to chyba powalający efekt. Trudno było mi też przełknąć ten mocno alkoholowy skład i nie da się ukryć, że on na pewno mocno wysuszał włosy, więc nie używałabym tego typu produktów jakoś bardzo często. Tak czy inaczej fryzurę trzeba było utrwalić jeszcze lakierem albo pianką. Natomiast na pewno jest wydajny, choć u mnie akurat atomizer trochę szwankował i mnie to irytowało. Niemal równie mocno jak zapach.
  • 6 marca 2024 o 16:30
    Płyn do układania włosów
    Nie jestem wirtuozką układania przesadnie włosów ale od czasu do czasu te parę włosów na krzyż chciałabym ujarzmić. Loton znajduje się w plastikowej butelce z atomizera, który działa bez zarzutów. W składzie znajdziemy podobno naturalne proteiny tu się nie wypowiem bo nie wiem jak je sprawdzić ???? ogólnie rzecz biorąc płyn fajnie podnosi włosy u nasady. Kręcę mokre włosy na wałki żeby dodać im uniesienia, dodam, że jestem właścicielem włosów do ramion. Płyn można stosować na zarówno mokrych jak i suchych włosach. Oczywiście przy zbyt dużym szaleństwie włosy zlepia się wyglądają jak nieumyte także nie polecam szalenie pryskać. Mi płyn odpowiada, spełnia swoją rolę czyli podnosi u nasady, utrwala i dziękuję.
    Zalety:
    • spokojnie można ułożyć włosy
    • przystępna cena
    Wady:
    • co za dużo to niezdrowo nie warto przesadzać z ilością
  • 7 stycznia 2024 o 21:57
    Dobry
    Płyn znajduje się w buteleczce o pojemności 25 ml. Posiada automizer który działa bez żadnego problemu. Szata graficzna jest na niebiesko białym tle z napisami całkiem sporymi. Ale również widać z boku idealnie ilość zużycia produktu. Produkt jak zauważyłam wcale nie obciąża włosów, nie skleja. Wyglądają naturalnie a do tego spełnia swoje zadanie. Zapach jest całkiem delikatny i całkiem krótko wyczuwalny. Jest bardzo wydajny, co starcza na bardzo długo. A dużym plusem i zachęcającym do kupna aż ma 99% naturalnych składników.
    annaskc
    19 grudnia 2023 o 13:23
    Niepozorny, ale skuteczny
    Loton Care & Styling Loton 2 to rewelacyjny naturalny płyn do układania włosów! Działa bardzo fajnie - nie obciąża, a nadaje fryzurze elastyczność i kontrolę. Skład oparty na naturalnych składnikach sprawia, że włosy wyglądają zdrowo i błyszczą. Łatwo się rozprowadza i nie skleja włosów. Co fajne, chroni też przed szkodliwym działaniem wysokiej temperatury podczas stylizacji. Zapach jest delikatny i przyjemny. Bardzo wydajny - wystarczy niewielka ilość, by uzyskać świetny efekt. Poza tym, nie pozostawia nieprzyjemnej warstwy na włosach. Flakon jest poręczny i łatwy w użyciu. To produkt dla osób ceniących naturalność i skuteczność. Loton 2 to must-have dla tych, którzy chcą, by ich fryzura wyglądała naturalnie, zdrowo i z klasą.
    Zalety:
    • Niedrogi
    • Wydajny
    • Skuteczny