Revolution Beauty (Makeup Revolution), Midas Touch Pressed Glitter Palette (Paleta prasowanych brokatów)

0 HIT!
0 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiRevolution wie, jak zrobić brokat, wzbijając sie na nowe wyżyny dzięki trzem intensywnie pigmentowanym paletom z brokatem. Miej błyszczące oczy dzięki palecie Midas Touch Glitter, palety wypełnionej błyszczącymi złotymi odcieniami, o ciepłej barwie. Zamknięty w błyszczącym złotym opakowaniu.
- Polyethylene Terephthalate,
- CI 77288
Recenzje 1
4 /5
29 maja 2020, o 16:18
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Kupiony w: Drogeria internetowa
Ocena szczegółowa:
- Wydajność: 4
- Zgodność z opisem producenta: 4
- Trwałość: 4
- Stosunek jakości do ceny: 4
- Opakowanie: 4
Błyskotka
Polowałam na te cienie dość długo i kiedy tylko pojawiły się w drogerii internetowej, od razu skusiłam się na ich zakup. Opakowanie jest piękne, błyszczące, z lustrem, a ja jako sroka od razu je polubiłam. Co do cieni, są bardzo miękkie, brokat zatopiony jest w kleistej konsystencji masie. Bardzo ładnie błyszczy się świetle dziennym jak i sztucznym. Wystarczy naprawdę odrobina na ruchomą powiekę, a makijaż wygląda naprawdę super. Nakładam je palcem na bazę pod brokaty, niestety nie da się ich nałożyć na pędzel, co dla niektórych może być minusem. Cenowo są dosyć drogie, jednak patrząc na ich wydajność można się na nie skusić :) Jeśli chodzi o trwałość, nie zauważyłam żadnego osypu, trzymają się do samego demakijażu.
ZALETY: opakowanie
kolory
trwałość
wydajność
WADY: cena
cieni nie da się nałożyć pędzlami
produktów15
recenzji189