Wszystkie składniki:
stardust
polyethylene terephthalate, hydrogenated polyisobutene, caprylic/capric triglyceride, paraffinum liquidum, butyl acrylate/hydroxypropyl dimethicone acrylate copolymer, phenoxyethanol, acrylates copolymer, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin
siren
polyethylene terephthalate, hydrogenated polyisobutene, caprylic/capric triglyceride, paraffinum liquidum, butyl acrylate/hydroxypropyl dimethicone acrylate copolymer, polyurethane-11, phenoxyethanol, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, [+/- ci 77000, ci 77510, ci 15850, ci 77289, ci 42090]
brilliant
polyethylene terephthalate, hydrogenated polyisobutene, caprylic/capric triglyceride, paraffinum liquidum, butyl acrylate/hydroxypropyl dimethicone acrylate copolymer, polyurethane11, phenoxyethanol, tocopheryl acetate, acrylates copolymer, ethylhexylglycerin, [+/- ci 15850 , ci 19140, ci 77000]
flamingo
polyethylene terephthalate, hydrogenated polyisobutene, acrylates copolymer, caprylic/capric triglyceride, paraffinum liquidum, butyl acrylate/hydroxypropyl dimethicone phenoxyethanol, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, [+/- ci 19140, ci 16035]