Cienie do powiek

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Glitter Paste Kremowy brokat do oczu

• 3 kwietnia 2021 o 12:24
    Wspaniały
    Ja mam złotą wersję tego brokatu. Tak bardzo szkoda, że zdjęcia nie oddają błysku tego produktu. Jestem w nim szalenie zakochana. A kupiłam go przypadkiem na promocji ze względu na jego cenę, kosztował mnie 6 złotych. Jest to cień do oczu. W lepkiej przezroczystej masie zatopione są miliony brokatowych drobinek w kolorze złota. Można go nakładać palcem bądź pędzelkiem. Po nałożeniu bezbarwna baza zastyga i brokat trzyma się całą wieczność. Co istotne nie niszczy makijażu oka. Nie roluje się ani nie ciastkuje.
    • trwałość
    • błysk
    • zastyga
  • 23 marca 2020 o 19:28
    Średni
    Brokat sam w sobie ma ładne duże widoczne drobinki i bardzo ładnie wygląda na oku. Sama formuła kosmetyku mnie rozczarowała - wyschła jakiś miesiąc lub dwa po otwarciu, a przecież wiadomo że brokatów nie stosujemy na codzień więc kosmetyk nie powinien tak szybko wyschnąć. Na szczęście brokat można jeszcze nakładać stosując bazę do brokatu. Makijaż jest średniej trwałości, podczas dłuższych wyjść (po ok. 10 godzinach) brokat wyglądał na powiece nieładnie.
    Zalety:
    • ładne kolory
    • duże drobinki brokatu
    Wady:
    • pasta bardzo szybko po otwarciu wysycha
    • średnia trwałość
  • 29 września 2019 o 10:46
    Nie jest zły
    Posiadam brokat w srebrnym odcieniu. Nałożenie brokatu rzeczywiście nie wymaga wcześniejszego nakładania kleju do pigmentów, brokat dobrze trzyma się powieki, zastyga na mat, przy aplikacji trochę się osypuje więc dobrze zacząć makijaż od oka. Cena ogólnie ok chociaż są pigmenty tańsze i ładniejsze, nie kupię ponownie ponieważ jest mnóstwo pigmentów, brokatów na rynku do przetestowania. Jeśli chodzi o efekt na oku jaki daje ten brokat to jest on bardzo mocny i odważny trzeba lubić siebie w takim makijażu i mieć odwagę tak wyjść z domu ;) nakłada się go najlepiej palcem, w użytkowaniu nie sprawia większych problemów. Ogólnie nie polecam, nie odradzam, produkt nie jest zły ale ja jakoś szczególnie często go nie używam.
    Zalety:
    • mocny kolor
    • trzyma się powieki
    • zastyga na mat
    Wady:
    • trochę osypuje się przy aplikacji