Serum do włosów

Artego Rain Dance, Rich Serum Oil Bogate serum do włosów

hairstore.pl
Artego Rain serum intensywnie nawilżające (RICH SERUM OIL) 75 ml
Artego Rain Dance
Artego Rain Dance Serum do Włosów Rich Serum Oil 75ml

• 29 lipca 2023 o 10:40
    Uwielbim
    Świetny produkt, zamówiłam już kolejną butelkę. Nadaje połysk, zmiękcza włosy, wygładza, świetny przed i po wysuszeniu, jednak skoro działa przeciw termicznie lepiej używać przed suszeniem ☺ Bardzo ładny zapach, nie drażniący, stonowany. Jedna buteleczka starcza na kilka miesięcy, produkt jest bardzo wydajny. Gorąco polecam.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 29 stycznia 2023 o 13:08
    Fajne, ale bez szału
    Przyjemne serum do włosów, ale bez efektu wow. Cena trochę za wysoka, żebym do niego wracała, bo nie jest jakieś bardzo efektywne. Opakowanie całkiem ok, serum jest bardzo wydajne, trzeba uważać, żeby nie przesadzić z ilością, bo może obciążyć włosy. Olejek trochę dociąża włosy, ułatwia rozczesywanie, można go stosować na mokro i na sucho, ale żeby zrobił na mnie wielkie wrażenie to nie. Zapach ok, ale też bez szału, po prostu średniak
  • 2 stycznia 2021 o 0:13
    Bardzo fajny olejek
    Kupiłam po przeczytaniu recenzji na kilku blogach, kupiłam na allegro. Włosy są po nim wygładzone, pięknie pachną i są odżywione Dobrze się dozuje z opakowania i rozprowadza na włosach . Jeden z moich hitów pielęgnacyjnych do włosów
    Zalety:
    • Wydajny
    • Wysoka jakość produktu
    • Pompka dozuję odpowiednią porcję produktu
    • Włosy są wygładzone
    • Poręczne opakowanie
    Wady:
  • 14 października 2020 o 13:54
    Fajny produkt
    Kupiłam produkt po przeczytaniu dobrych opinii na blogu jednej z włosomaniaczek. U mnie sprawdza się jak najbardziej ok , włosy są w dobrej kondycji, fajnie się układają a końce są nawilżone pomimo togo, iż czasami po umyciu włosów nie nakładam już maski tylko kilka kropel tego olejku wcieram w wilgotne włosy.
    Zalety:
    • ładny zapach, wydajność, nawilżenie
    Wady:
    Kungund
    23 września 2020 o 12:22
    Zbyt drogi
    Jak na te właściwości które zapewnia. Owszem jest gęsty, wiec pojemnościowo starcza na długo bo wystarczy naprawdę niewielka ilość na włosy ale poza tym można osobno kupić olej arganowy itp. i olejowac włosy. Wyjdzie dużo taniej przy takim samym skutku. Zapach rozczarowuje w porównaniu do odżywek rain dance czy serum "99" które stosowalam. Tamte pachniały slicznie.nie kupię ponownie