WIZAŻ logo

11 hitów!

allegro
Gemini

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
Nasi użytkownicy zostawili 48 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    25 maja 2026 o 21:09
    Moja ulubiona odżywka
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Mam bardzo długie włosy, które farbuję, bo niestety wcześnie zaczęły siwieć. W związku z tym są siłą rzeczy trochę zniszczone i stosuję wiele metod, żeby były jak najzdrowsze (np. codziennie biorę witaminę B complex, żeby były w dobrej kondycji). Używam wielu różnych kosmetyków do pielęgnacji włosów i Olaplex to zdecydowanie "to, co tygrysy lubią najbardziej". Odżywka Olaplex ma niesamowite działanie: dosłownie naprawia zniszczenia. Producent twierdzi, że Olaplex naprawia wiązania dwusiarczkowe i wg mnie mówi prawdę: włosy po użyciu są miękkie, delikatne, sypkie i wyglądają zdrowo. Odżywka ma bardzo przyjemną, gęstą konsystencję, nie spływa z włosów, jest wydajna i ślicznie, delikatnie pachnie. Stosuję ją po użyciu szamponu Olaplex i ten zestaw uważam za najlepszy na świecie. Jedyną wadą tego produktu jest jego cena regularna, na szczęście zdarzają się promocje. Polecam!
  • 10 maja 2026 o 17:21
    Dobra odżywka, ale bez efektu „wow”
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Olaplex to linia kultowych kosmetyków cieszących się dużą popularnością. Numer 3 zużyłam już dwa razy i byłam naprawdę zadowolona z jego działania, dlatego postanowiłam kupić zestaw, w którym znalazł się między innymi omawiany tutaj No. 5. Rozjaśniam włosy, więc wydaję się idealnym kandydatem do testowania tego typu produktów. Czy Olaplex No. 5 zachwycił mnie tak samo jak numer 3? No cóż… nie do końca. Wersja, którą posiadam, przyszła do mnie w cylindrycznym opakowaniu, które już na początku okazało się problematyczne. Produkt jest gęsty, ma konsystencję masełka, przez co trudno wydobyć go do samego końca -opakowania nie da się porządnie wycisnąć. Z drugiej strony, dzięki tej konsystencji odżywka jest dość wydajna. Kosmetyk ma profesjonalny, fryzjerski zapach, który osobiście bardzo lubię. Jeśli chodzi o skład, znajdziemy tutaj emolienty, silikony oraz opatentowany składnik Olaplex- Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, który ma odpowiadać za odbudowę i wzmocnienie włosów. Po użyciu włosy są łatwe w rozczesywaniu, wygładzone i śliskie, a końcówki wyglądają zdrowo. Niestety nie widzę większej różnicy pomiędzy tą odżywką a produktami innych marek. Nie zauważyłam też, by miała realny wpływ na poprawę kondycji moich włosów. Jeśli trafię na dobrą okazję, na pewno kupię ją ponownie i dam jej jeszcze szansę. Na ten moment jednak nie widzę efektów, które uzasadniałyby wysoką cenę tego produktu.
    Zalety:
    • Wydajność, profesjonalny zapach, składnik odbudowujący, ładny efekt na włosach po użyciu
    Wady:
    • Opakowanie, nie jestem przekonana, czy ma realny wpływ na kondycję włosów, cena
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 29 kwietnia 2026 o 15:48
    Ratunek dla blondu
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Odżywka Olaplex No.5 jest bardziej treściwa, gęsta, ale nie obciąża włosów. Ma przyjemny, lekko salonowy zapach, który długo się utrzymuje. Po niej włosy są wyraźnie gładsze i łatwiej się rozczesują — u mnie działała naprawdę dobrze jak farbowałam wlosy na blond i byly mega zniszczone
    Zalety:
    • Wydajny
    • Szybkie nawilzenie
    • Regeneracja
    • Praktyczne opakowanie
  • 25 kwietnia 2026 o 17:06
    Olaplex No.5 regeneruje i poprawia kondycje :)
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Kuracja Olaplex często przewija się w rozmowach z przyjaciółmi i znajomymi, w pracy, czy też na sweet ploteczkach Urodofascynatek:) no wiecie takie zdecydowane typu : bierz śmiało polecam, warto, kup, wyprobuj itp. :) Zatem - trzeba- powiedzialam, skoro włosy po długiej zimie są nie miłe w dotyku i trudne w stylizowaniu, kupiłam na stronie internetowej sklepu z produktami profesjonalnych produktów do włosów Wam powiem, że Olaplex ma sens, a niespodziewane efekty są zachwycające :) Odżywka Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner jest zdecydowanie odbudowująca i nawilżająca:) Jest gęsta, treściwa, solidna w aplikowaniu. W dozowaniu nie ma mowy, że produkt traci się niepotrzebnie, więc jest bardzo gęsta konsystencja, która fajnie się rozprowadza. Dla moich przesuszonych włosów to spełnienie i przyjemna doza nawilżenia :) W moim odczuciu wzmacnia włosy, naprawia uszkodzenia oraz poprawia ich miękkość i blask. Tutaj wszystkie obietnice producenta są jak najbardziej zgodne, co bardzo cieszy :) Widoczne poprawienie kondycji włosów zauważyłam już po pierwszej kuracji, a same włosy są bardziej miękkie, gładkie i łatwiejsze do rozczesania. Z dużą łatwością moje jeszcze nie tak dawno puszące się włosy teraz są bardziej podatne w układaniu, co poprawia mi humor i świetne samopoczucie. Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner to odżywka o wysokiej jakości, przeznaczona głównie dla włosów osłabionych, suchych, farbowanych lub uszkodzonych. Dlatego warto wziąść to pod uwagę, przy okazji zakupowych :) Wizualnie widzę po stosowaniu miękkość, gładszą strukturę włosów mniej widoczne zniszczenia łatwiejsze rozczesywanie po myciu profesjonalna formuła, działanie wzmacniające, wygładzające Reasumując wszystkie aspekty są spełnione co w moim podsumowaniu przynosi poprawę kondycji i całkiem dobre efekty przy regularnym stosowaniu. Warto stosować produkty profesjonalne do pielęgnacji naprawy włosów i regeneracji :) :)
    Zalety:
    • naprawia
    • zapewnia miękkość
    • elastyczność
    • gładsza struktura włosów
    • mniej widoczne zniszczenia
    • profesjonalna formuła
    • działanie wzmacniające
    • wygładzające
  • 30 marca 2026 o 12:57
    Gęsta, ale nie obciąża
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Odżywka ma gęstą, kremową teksturę, która łatwo i równomiernie rozprowadza się na włosach. Nie obciąża ich, a jednocześnie sprawia, że stają się bardziej miękkie, wygładzone i łatwe do rozczesania. Przy regularnym stosowaniu włosy są wyraźnie mocniejsze i mniej podatne na łamanie, a całość dopełnia bardzo przyjemny zapach.
    Zalety:
    • gęsta, wydajna formuła
    • wygładza i ułatwia rozczesywanie
    • nie obciąża włosów
    • wzmacnia włosy przy regularnym stosowaniu
    • ładny zapach

szukaj