Cienie do powiek

L'Oreal Paris Cherry My Cheri, Eyeshadow Mega Palette Paleta 16 cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 października 2021 o 18:02
    Moja ulubiona paleta cieni
    Bardzo dobra paleta cieni, dobrze napigmentowana oraz wydajna. Używam tej palety niemal codziennie i jestem z niej bardzo zadowolona. Od dawna używam kosmetyków tej marki i jeszcze nigdy nic od tej firmy mnie nie zawiodło. Bardzo dobrze się rozprowadza oraz długo się utrzymują i nie rozmazują się. Polecam.
    Zalety:
    • Kolory
    • Łatwość rozprowadzania
    Wady:
  • 26 października 2021 o 14:11
    Wow to jest to
    Paletka zaskoczyła mnie intensywnością kolorów. Podoba mi się to że są w niej różne wykończenia, zarówno błysk jak i mat. Można spokojnie popracować i zrobić nią makijaż na większe wyjście jak i lekki do pracy. Ma ładne i porządne opakowanie. Cienie świetnie się blenduja, nie opsypują i nie zostawiają brzydkich plam. Naprawdę warta uwagi produkt
    • Różne wykończenia
    • Łatwość blendowania
    • Nie opsypują się
    • Nie robią się plamy
    • Intensywne kolory
  • 24 czerwca 2021 o 16:00
    Super
    Cienie są super wydajne, Pięknie się rozprowadzają i blenduja na powiekach. Nie rozmywają się w trakcie noszenia przez cały dzień. Bardzo mało się pylą. Cena jest dość wysoka
  • 29 kwietnia 2021 o 10:55
    Nie jest to "wisienka na torcie"!
    W tej paletce zauroczyłam się od pierwszego wejrzenia. Miałam wrażenie, że te kolory są stworzone dla mnie. Jednak mój zachwyt nie trwał długo, bo skończył się wraz z jej pierwszym użyciem... Cienie muszą być naniesione na bazę, ponieważ bez bazy są nietrwałe i zbierają się w załamaniach powieki. Z bazą jest lepiej, chociaż i tak pozostawiają wiele do życzenia. Maty są bardzo mocno napigmentowane, jednak dosyć ciężko się blendują i można sobie zaszkodzić. Z kolei perłowe wyglądają bardzo podobnie, a do tego są słabiutko napigmentowane i na powiece praktycznie ich nie widać. Ogólnie lubię perłowe cienie, ale te tutaj to kompletny niewypał. Tutaj nawet wcześniej naniesiona baza za wiele nie pomaga. Cienie mimo iż jak dotkniemy palcem są kremowo-satynowe w dotyku, podczas aplikacji pędzlem zachowują się dosyć sucho i osypują się.
    Zalety:
    • fajna kolorystyka,
    • ładne opakowanie.
    Wady:
    • ciężkie do nałożenia i blendowania,
    • kosmiczna cena!
  • 27 lipca 2020 o 20:51
    jestem zachwycona
    Od razu przypadła mi do gustu. Ma bardzo dobrą pigmentację i świetne odcienie. Cenie są i matowe i błyszczące - te błyszczące bardziej przypadły mi do gustu, ale wszystkie są dobre. Paleta jest po prostu warta swojej ceny.
    Zalety:
    • dobra pigmentacja
    • ciepłe odcienie
    • piękne opakowanie
    • cienie się nie sypią i długo wytrzymują