Wody toaletowe damskie

Lacoste Love of Pink EDT

Lacoste Woman Love Of Pink Woda Toaletowa 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

iga1989
    23 lutego 2023 o 19:57
    Ulubieniec
    Uwielbiam wszystkie zapachy Lacoste z serii Pink, ale ten jest moim ulubieńcem od zawsze na zawsze. ❤️ Czasem kupię coś innego na spróbowanie, ale zawsze do niego wracam. Słodki, świeży, taki typowo dziewczęcy zapach, ale jednocześnie mega trwały.
    Zalety:
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Tak wspaniały produkt zasługuje na bardziej fikuśny flakon
    Elinese
    6 maja 2021 o 15:57
    Nie urywa...nosa
    Próbkę dostałam gratis do zakupów, sama raczej nie pokusiłabym się o wypróbowanie czegoś w tak oczywisty sposób...różowego :) Pachnie tak, jak wygląda; słodko, troszkę orzeźwiająco, mocno bez polotu i dla mnie osobiście dość nijako. Ot, przyjemny zapach jakich wiele, klasy Avonu - słodko kwaśne kwiatki podszyte drewienkiem. Może dobre dla dziewczynki, która wchodzi w wiek nastoletni i chciałaby czymś pachnieć, choć w cenie Lacoste można znaleźć dużo ciekawszych propozycji delikatnych zapachów "na start".
    Wady:
    • bardzo przeciętny, generyczny zapach
    punkfu
    18 grudnia 2019 o 10:01
    Śliczny zapach :)
    Zapach śliczny, bardzo mi przypadł do gustu. Utrzymuje się długo na ubraniach, przez cały dzień czuć jego świeżość :) Perfumy są słodkie, bardzo dziewczęce, kojarzą się z wiosną, dobrą pogodą, wakacjami :) psikam dosłownie raz i to wystarczy, fiolka nieduża, ale wydajna. Cena ok :)
    kjb
    16 lipca 2014 o 17:55
    na co dzień
    Piękny zapach, świeży , taki na co dzień. Słodkawy, ale nie przesadzony! Perfumy są wyczuwalne ale nie są nachalne, moim zdaniem cudowny zapach! Polecam wypróbować osobom, które nie lubią ciężkich zapachów, ale lubią otaczać się ładnymi zapachami :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    agateq
    28 kwietnia 2014 o 20:36
    seria pink-seria słodyczy.
    Ta seria pink-zapachów bardzo przypadła mi do gustu i mam do niej ogromny sentyment, ponieważ była pierwszą serią zapachów, które zaczęły mi towarzyszyć na starcie przygód z perfumami. Słodkie, nienachalne, lekkie, dziewczęce. Nadające się na wiele okazji, absolutnie niezobowiązujące. Warto mieć taki zapach w naszej prywatnej babskiej toaletce, nigdy nie wiadomo, kiedy przyjdzie potrzeba bycia małą dziewczynką:) Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: trzy