Lakiery hybrydowe

Pierre Rene Top Coat LED/UV Hybrid Żel nawierzchniowy

• 6 maja 2020 o 15:55
    za taką cenę ok
    Top kupiłam bo akurat nie było mojego ulubionego. Pędzelek jest wygodny, łatwo się maluje, utrzymuje się dopóki go nie zmyję. Po jakimś czasie robią się rysy, widoczne pod słońcem ale za taką cenę to naprawdę dobry produkt. Łatwo się rozprowadza, konsystencja jest optymalna.
    Zalety:
    • pędzelek
    • trwałość
    Wady:
    • łatwo się rysuje
  • 22 marca 2019 o 9:44
    Dobry produkt
    Moim zdaniem jest to dobry Top Coat, kupiłam go w promocji w Naturze za jakieś 10 zł. Bardzo dobrze się rozprowadza, ma duży pędzelek, ale jest bardzo wygodny w aplikacji. Paznokcie ładnie błyszczą, jednak z czasem paznokcie matowieją. Jeżeli chodzi o trwałość, paznokcie spokojnie wytrzymują 2 tyg. Uważam że, jak na cenę był nawet powyżej oczekiwań.
    Drogeria Natura
  • 14 listopada 2018 o 15:16
    Nie daje rady
    Mam ten top już od dwóch tygodni i muszę stwierdzić, że nie jest dobry. Jego zbyt mała twardość sprawia, że bardzo łatwo się rysuje i matowieje. Brak jest odprysków, ale mimo wszystko niespecjalnie to cokolwiek zmienia, jeśli trzeba go ściągać już po takim czasie. Dodatkowo pędzelek jest nieco zbyt duży, więc trudno się maluje małe paznokcie.
    Zalety:
    • ładny wygląd na początku
    Wady:
    • szybko matowieje
    • łatwo się rysuje
    • duży pędzelek
    Drogeria Jasmin
    Zana159
    14 listopada 2018 o 15:08
    Słaba..
    Obecnie mam nałożone produkty Pierre Rene na paznokciach (bazę, lakier i top). Paznokcie mam już około dwa tygodnie i na tej podstawie mogę stwierdzić że top niestety nie daje rady. Po kilku dniach zauważalnych była duża ilość rysek, niektóre paznokcie lekko zmatowiały. Nie są one tak twarde jakbym oczekiwała. Plusem może być to że w żadnym miejscu lakier nie odprysł, ale niestety te ryski na paznokciach psują efekt. Co do aplikacji- troszkę duży pędzelek, malutkie paznokcie bardzo ciężko się malowało ponieważ top wylewał się na skórki. Myślę że nie kupie już tego topu, ponieważ cena regularna porównywalna jest to cen z np. Neonali, a jakość jednak nie jest warta tej ceny.
    Drogeria Natura