Wody toaletowe damskie

Escada Ocean Lounge EDT

Nasi użytkownicy zostawili 53 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 kwietnia 2022 o 16:19
    Uwielbiam zapachy Escada
    Dodająca energii i radosna kompozycja, lekkich owocowych i kwiatowych aromatów. Najbardziej wyczuwalny zapach jagód/śliwki Nuta głowy: liczi, śliwka, truskawka, gruszka. Nuta serca: fiołek, mimoza, jaśmin. Nuta bazy: ambra, wanilia, drzewo tekowe.
    W strefie wolnocłowej
  • 26 lutego 2021 o 15:42
    kolejna owocowo-kwiatowa letnia wariacja ocieplona wanilią
    Nutami głowy są Truskawka, Liczi, Gruszka i Śliwka; nutami serca są Fiołek, Mimoza i Jaśmin; nutami bazy są Wanilia, Bursztyn i Drzewo tekowe Jest to najsłabsza letnia wersja limitowana zapachu zepsuta przez chemiczna, sztuczną truskawkę, która gra tutaj pierwsze skrzypce. Nie do zniesienia :(
    Zalety:
    • flakon
    Wady:
    • truskawkowa chemia
  • 22 stycznia 2020 o 14:38
    Lato Lato Lato i słodycz
    Piękne , słodkie ale nie duszące. Owoce i małej butelce. Wszystkie zapachy Escady znane są ze swojej słodyczy ale nie słyszałam jeszcze żeby komuś ta słodycz przeszkadzała. Jedyny minus to taki że na mnie nie utrzymują się długo mimo że słyszę że ładnie pachę...hmmm być może zapach ma się tak dobrze dostosować że same go nie czujemy. Polecam na lato.
  • 11 sierpnia 2018 o 15:49
    Nie dla mnie
    To na razie jedyna sezonówka od Escady, którą miałam i chyba ostatnia. Nie przemawia do mnie koktajlowa słodycz owoców z liczi na czele, którego nie znoszę. Nie ratują tego ulepku ani bursztyn ani nuty drzewne. Dla mnie jest męczący i nieznośny. Dobrze, że to był prezent, bo byłabym bardziej zawiedziona gdybym sama go kupiła.
  • 30 lipca 2018 o 9:19
    Może kiedyś jeszcze do niego wrócę.
    Słodko owocowy zapach, ale nie jest ciężki, przytłaczający czy duszący, nadaje się na lato, nawet przy bardzo upalnych dniach, nuta truskawki jest wyraźnie wyczuwalna, co mnie osobiście ujęło, natomiast trochę za szybko się ulatnia jak dla mnie, więc i jego wydajność spada, cena w stosunku do trwałości mogłaby być niższa.
    Wady:
    • trwałość