Lirene Dermoprogram Body Anti-Cellulite Program, Aktywne serum antycellulitowe (stara wersja)

milaaag
    31 lipca 2009 o 17:00
    Dziadostwo!
    Do kupna tego balsamu przymierzałam się jakiś czas, aż w końcu skusiłam sie przecenami w związku z wycofywaniem tej serii ze sklepów (zapłaciłam za niego jakieś 11 zł). To jedna z najgorszych inwestycji w kosmetyki do walki z cellu, jakiej dokonałam. Na okres używania tego serum odstawiłam balsam Tołpy i z przerażeniem odkryłam, że po dwóch tygodniach mój cellulit zaczął się pogłębiać, by w końcu wyglądać jak przed stosowaniem jakichkolwiek specyfików! Katastrofa! Poza tym regularna cena jest zbyt wysoka jak na tylko 150 ml pojemności. Do tego serum zbyt szybko się wchłania, przez co nie można wykonac masażu. Jedynym plusem jest ładny zapach, ale coż z tego, jeśli ten kosmetyk szkodzi, a nie pomaga. Skruszona wróciłam do Tołpy i po kolejnych dwóch tygodniach zwalczyłam to, co zepsuło to koszmarne serum Używam tego produktu od: cztery miesiące temu Ilość zużytych opakowań: jedno i ostatnie
    Złotko
    22 lutego 2009 o 16:33
    chyba działa :)
    W sumie, to nie mam wielkiego doświadczenia w kosmetykach antycellulitowych i wyszczuplających. Nie widzę zbytnio potrzeby ich stosowania, bo jestem szczupła i nie wiem nawet czy mam cellulit czy tylko go sobie wymyślam :) serum używam regularnie, tak dla czystego sumienia:) mam wrażenie, że ładnie napina i ujędrnia skórę ud. Stosuję czasem na zmianę jakieś inne kosmetyki tego typu, ale zawsze wracam do tego serum, bo mam wrażenie, że jest najlepsze w ujędrnianiu a przy tym ładnie pachnie i dobrze się wchłania. Polecam też peeling antycellulitowy z tej serii. Ogólnie o właściwościach antycellulitowych czy wyszczuplających się nie wypowiem, ale coś tam robi fajnego i dlatego go kupuję i polecam :) Używam tego produktu od: bardzo dawna Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam, coś około 5 lub 6 tubek
  • 22 lutego 2009 o 12:22
    ok
    niezly preparat, nie podraznia, wygladza i lekko napina skore, co do zwalczania cellulitu - nie zauwazylam. Za te cene nie spodziewam sie niczego fantastycznego, np. na miare collistara, ale przyjemnie sie uzywa tego kosmetyku. Pachnie bajecznie, jest wydajny, nietłusty. Polecam. Używam tego produktu od:kilku lat od czasu do czasu Ilość zużytych opakowań:kilka
  • 21 lutego 2009 o 9:08
    Zdecydowanie polecam.
    Jako że poleciłam ten kosmetyk dodam recenzję. Jak dla mnie jest to KWC. Używam go od ponad tygodnia nakładając codziennie wieczorem a już widzę lekką redukcję cellulitu. Żel ma zapach pomarańczy, szybko się wchłania, nie zostawia tłustej "wartwy", skóra jest po nim napięta i gładziutka:) w prawdzie początkowo daje uczucie lekkiego chłodu, jednak mi to nie przeszkadza, dlatego ode mnie dostaje 5 :) Używam tego produktu od: ponad tydzień Ilość zużytych opakowań: jestem w trakcie pierwszego