Podkłady

Joppa Minerals Soft Coverage Mineral Foundation Lekko kryjący podkład mineralny

anika64
    9 maja 2011 o 12:30
    Super, Super Super!!!!!!!!!!!!
    Nie widać porów po nałożeniu, leczy skorę, nie czuć zapchania, matuje ale oczywiście czym grubsza warstwa tym szybciej cera zaczyna się świecić, nie wysusza ale też nie natłuszcza i nie nawilża, napewno przy nim się nie opalę( próbowałam ,gdy si e chodzi po miescie pół dni w słońcu), kolor pieknie współgra ze skórą moją, jest dość tani jak na tą wielkość, jedynym minusem jest zbyt płytkie wieczko bo trudno sie wymywa pędzlem puder , rozsypuje się lekko przy tym na boki. Używam tego produktu od: 2010 Ilość zużytych opakowań: 70% opakowania
  • 1 marca 2010 o 10:08
    rewelacja
    W zupełności zgadzam się z dobrymi opiniami tego produktu, testowałam kilka firm oferujących podkłady mineralne i ten wygrywa zdecydowanie. Od jakiegoś czasu w mojej kosmetyczce znajdują sie juz tylko kosmetyki mineralne i najwięcej właśnie firmy joppa minerals. Plusy: - cena, - wydajność, - roznorodność kolorów, Minusów na razie brak :) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 16 października 2009 o 22:17
    Super :)
    Nie jest moim KWC, ale podklad jest bardzo dobry :) Mam cere mieszaną i te prochy nie podkreslaja mi porów (tak jak Buffd), dlugo sie utrzymuje na twarzy. Fajnie kryje. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: pare sampli
    Basia39
    22 kwietnia 2009 o 1:40
    3 x KWC !!!
    Dzięki firmie Joppa Minerals zrezygnowałam całkowicie z tradycyjnej kolorówki na rzecz minerałów. Zachwycił mnie podkład w formule Soft Coverage odcień Medium Light 1. Idealny dla mojej chłodnej i jasnej, ale nie bladej cery. Jak dotąd żaden podkład nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Ten podkład to po prostu ideał pod każdym względem!. Po pierwsze świetnie pokrywa wszelkie niedoskonałości, nie uwidaczniając przy tym porów, idealnie dopasowuje do koloru skóry oraz zachwyca trwałością. Wreszcie nie muszę robić żadnych poprawek w ciągu dnia, bo nic się nie ściera, nic nie brudzi ubrań. Po drugie cera po jego nałożeniu wygląda imponująco, jest ujednolicona i gładka, ale naturalna. Po trzecie opakowanie pełnowymiarowe tego pudru starczy z pewnością na ponad rok codziennego używania, bo to aż 14 gram!, czyli dwa razy więcej niż w produktach innych firm produkujących podkłady mineralne. *** Podsumowując 3 x KWC - za komfort stosowania, - za efekt nieskazitelnej cery, - za wydajność *** Zanim napisałam jako pierwsza tę recenzję przetestowałam wiele podkładów mineralnych z firm EDM, EGM, Signature, Buffd, Blushe, Bare Minerals (obecnie testuję Lumiere). Żaden z nich nie pokonał jednak formuły Soft Coverage z Joppa Minerals :) Używam tego produktu od: styczeń 2009 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego pełnowymiarowego opakowania 14 g.