Podkłady

Annabelle Minerals, podkład mineralny rozświetlający, 4g, Pure Medium
Annabelle Minerals Podkład Rozświetlający Pure Medium 4g
Annabelle Minerals Podkład rozświetlający, Golden Light
Natural cream podkład mineralny rozświetlający - Annabelle Minerals 3628-0

Nasi użytkownicy zostawili 87 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 maja 2025 o 12:32
    Naturalny makijaż
    Uwielbiam ten podkład dla naturalnego efektu makijażu. Szybka aplikacja i można wychodzić z domu ;) Starcza na bardzo długo. Kupowałam go jeszcze przed liftingiem opakowania :) ale jakość nadal jest bardzo dobra - chętnie do niego wracam.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Szybka aplikacja
    • Nie robi plam
    • naturalny efekt
    Wady:
    • Średnie krycie
    • czasami wysusza okolice pod nosem
  • 8 marca 2025 o 18:48
    Ulubiony , lekki podkład!
    Jestem wierna od lat , kupiłam z ciekawości. Zawsze wybierałam podkłady w płynie , bałam się tych sypkich , mineralnych też , gdyż obawiałam się , że podbije moją suchą skórę i uwidoczni skórki. Nic z tych rzeczy :) produkt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Uwielbiam pudry i podkłady roswietlajace - innych nie używam, ten daje widoczny, acz bardzo subtelny efekt rozświetlenia (przynajmniej u mnie) Nie wysusza, nie ciemnieje, bardzo naturalny efekt, słabo kryje , więc raczej polecałabym dla cer bez problemów i tylko dla drobnego skorygowania koloru niż ukrycia problemu. Jest produktem wydajnym. Jedyny minus - nie lubię za bardzo opakowania, nie tylko annabelle … te pudry mineralne są w takich pudełkach, że zawsze coś rozsypię. Ogólnie - serdecznie polecam, jest moim ulubieńcem.
    Zalety:
    • lekki, subtelny efekt roswietlenia
    • delikatnie poprawia kolor
    • super naturalne wykończenie
    • nie wysusza, nie podkreśla suchych skórek
    Wady:
    • opakowanie takie sobie, łatwo rozsypać
  • 9 lipca 2024 o 20:39
    Ładnie wygląda
    Ten podkład bardzo ładnie wygląda na suchej cerze. Zdrowo ją rozświetla i ma całkiem niezłe krycie. Do wyboru jest naprawdę wiele odcieni i każdy coś dla siebie znajdzie. Podkład łatwo się nakłada i warstwami można stopniować jego krycie. Jest bardzo trwały i wydajny.
  • 16 maja 2024 o 8:54
    Dobry
    Jestem fanką rozświetlających podkładów i bardzo lubię sprawdzać różnych firm więc niedawno zakupiłam ten z polecenia koleżanki. Bardzo mnie ciekawiła formuła podkładu w takiej formie - sypkiej. Podkład jest "miękki", za pomocą dedykowanego pedzla dobrze się go nakłada, można stopniować krycie aczkolwiek przy tym najlepiej wygląda jedna warstwa bo daje subtelny, naturalny i delikatny efekt. Co do rozświetlenia wygląda to tak jak tego oczekuję, sprawia że skóra wygląda bardzo świeżo i zdrowo. Co też bardzo ważne dobrze się nakłada na każdy krem czy bazę pod makijaż
    Zalety:
    • Kolory
    • Formuła
  • 26 listopada 2023 o 19:47
    Świetny- jak chyba wszystko od Annabelle
    Jestem wierna marce Annabelle od lat. Z podkładem rozświetlającym również znamy się od dawna, jednak nie jest podstawą makijażu u mnie. Mam skórę normalną w kierunku mieszanej, ale zdecydowanie wolę efekt wersji kryjącej. Ta wersja jest świetna pod oko lub, wydaje mi się, do posiadaczek suchej cery. Sam produkt jest bardzo wysokiej jakości, w szerokiej gamie kolorystycznej, solidnie zapakowany i wygodny w aplikacji. Starcza na naprawdę długo, bardzo dobrze wpływa na cerę, gojąc stany zapalne. Sam produkt oceniam na 5, jednak nie do końca jest do produkt dla mnie w pełni.
    Zalety:
    • Naturalny skład
    • Brak silikonów
    • Właściwości łagodzenia stanów zapalnych
    • Naturalny efekt
    Wady:
    • Słabe krycie- kwestia dyskusyjna, w zależności, kto czego potrzebuje