Wody perfumowane damskie

Justin Bieber Justin Bieber Collector`s Edition EDP

• 18 lutego 2019 o 0:58
    Przyjemny
    Używa od:próbka
    Zapach ten jest podobny do innego zapachu Bieber'a, Someday. Jednak jeszcze bardziej przypomina mi Ari Ariany Grande. Jest słodki, landrynkowy i jednocześnie soczysty, orzeźwiający, owocowy. Dobrze wyczuwalny mix moreli, gruszki i marakui. Do tego elegancki, ładny flakon, kompletnie nie pasujący do zawartości, jednak i tak mi się podoba. Fanką twórczości i zachowania Biebera nie jestem, ale lubię perfumy sygnowane jego nazwiskiem. Świetnie sprawdzą się szczególnie latem. Trwałość i projekcja średnie. Cena- za 100 ml zapłacimy jakieś 70 PLN. Nie ma tragedii.
    • flakon
    • trwałość
    • projekcja
    W perfumerii
  • 16 sierpnia 2018 o 12:45
    Idol nastolatek
    Są takie zapachy, które w pierwszym kontakcie wydają nam się całkiem udane i przyjemne, jednak po dłuższym czasie stwierdzamy, że to jednak banał. Taki jest zapach od Biebera ale co się dziwić. Przecież ma to być produkt dla nastolatek, nie ma co doszukiwać się tutaj jakiegoś głębszego pomysłu. Są tutaj owoce w otwarciu. Słodka marakuje w towarzystwie gruszki i cytrusów. I jak przystało na tego typu zapach odnajdziemy trochę kwiatowych nut ale takich przystępnych. Jest i moja ulubiona frezja dzięki której zapach ten z początku wydał mi się bardzo atrakcyjny. Baza to najbezpieczniejsze z możliwych połączeń czyli piżmo, sandałowiec i bursztyn i aby było jeszcze bardzie uroczo z dodatkiem słodkiej moreli. Całość tworzy banalną kompozycję i zapach bez charakteru i jakiejś przewodniej nuty. Dobrze, że to był gratis do zakupów. Buteleczka wylądowała u mojej kilkuletniej bratanicy.
    Zalety:
    • Pierwsze wrażenie
    Wady:
    • Słaba kompozycja zapachowa
  • 15 sierpnia 2018 o 16:05
    10/10
    Super perfum,który sprawdzi się na każdą okazję. Ładny,przyjemny,delikatny zapach. Nadaje się zarówno na noc jak i na dzień. Zapach kwiatów i owoców. Polecam każdemu.
    Zalety:
    • zapach :)
    • buteleczka
    • trwałość
    Wady:
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie