Podkłady

Hean Professional, Camouflage Waterproof Foundation Profesjonalny podkład kamuflujący

Hean Camouflage Profesjonalny Podkład Kamuflujący 054 Caramel 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 36 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 kwietnia 2022 o 12:21
    Słaby - gorszy od tego cover w tubce
    Jak w tytule Kolory okej Konsystencja okej Ale szybko schodzi, ściera się w plamy dziwne już dawno nie byłam tak zawiedziona :/ Jego „brat” to cudo za grosze a ten słabizna - porównując do do estee jak ktoś napisał to chyba można stwierdzić ze estee ktoś miał podróbę :)
    MiluSsa
    3 września 2021 o 17:57
    Podkład nie dla cery tłustej
    IG: @opiniekosmetyki Produktowi w 2019 została przyznana oznaka "Najlepszego Produktu". Jednak czy faktycznie w mojej opinii na niego zasługuje? Kolor podkładu jest naprawdę w porządku (mam numer 50 Ivory), jednak nie jest to najjaśniejsze Ivory jakie widziałam. Podkład na twarzy wygląda gładko, dobrze się rozprowadza. Używam do niego gąbeczki. Jednak jego konsystencja jest delikatnie tłusta, przez co na mojej twarzy nie utrzymuje się za długo (ok. 5h). Podkład zmazuje się zwłaszcza z nosa, gdzie przetłuszczam się najbardziej. Ściera się pod maseczką. Zdarza się, że robi mi na czole efekt ciastka. Nie oksyduje, jego ton jest neutralny. Podkład ma pompkę. Cena: do 40zl (w zależności od drogerii) Ocena: 5,5/10
    Zalety:
    • kolor
    • ma pompke
    • nie ciemnieje
    • ładnie rozprowadza się gąbką
    Wady:
    • ciastkuje się
    • mimo dobrego utrwalenia szybko ściera się z tłustych okolic
  • 1 sierpnia 2021 o 11:47
    U mnie się sprawdza
    Zakupiłam podkład na promocji w Hebe, zmęczona poszukiwaniami dobrego podkładu. Zachęcił mnie kolor (lentil beige), posiadający lekko żółtawe, pożądane przeze mnie tony. Podkład jest zapakowany w wygodną szklaną buteleczkę z pompką, co pozwala go higienicznie wydobywać. Design produktu prosty, do mnie przemawia. Podkład ma płynną konsystencję, bardzo fajnie się rozprowadza za pomocą beauty blendera (innych metod nie stosuję), dobrze przylega do skóry, nie dając efektu maski, a jednak kryjąc co trzeba. Krycie można spokojnie budować. Dodatkowo mam wrażenie, że utlenianie się podkładu jest baardzo znikome, co jest oczywiście kolejnym plusem. Podkład jest trwały, nie ściera się, nie wyświeca w ciągu dnia. Dobrze współpracuje z innymi produktami do makijażu, fajnie poddaje się także demakijażowi. Ja w zasadzie nie zauważam żadnych minusów. Podoba mi się również jego atrakcyjna cena. Produkt godzien wypróbowania.
    Zalety:
    • dobrze kryje bez efektu maski
    • można budować krycie
    • nie utlenia się
    • wydajny
    • trwały
    • dobra cena
    • wygodne opakowanie
  • 26 czerwca 2021 o 9:53
    W poszukiwaniu kompromisu między kryciem, a składem.
    W poszukiwaniu kompromisu między kryciem, a składem. Przetestowałam ostatnio popularne podkłady z kroplomierzem i w buteleczkach. Mam skórę mieszaną, strefa T. HEAN Camouflage Rzekomo wodoodporny- nieprawda, nie radzi sobie nawet gdy jest ciepło, nie mówiąc o wodoodporności. Jest lepki, na twarzy zostawia "zmazy" niewygodny w aplikowaniu. Roluje się w zmarszczkach podkreślając je. 5 odcieni, które nie są naturalne, przez co twarz wyglądają sztucznie jak po nałożeniu farby (p01 paste). Podklad absolutnie nie trwały, pozostaje lepki na twarzy, przez co trzeba bardzo uważać na ubrania. Brak SPF. Wielkie rozczarowanie, nie kupię go ponownie. Eveline cosmetics liquid control: Nie daje efektu maski Ładnie się rozprowadza Dobra cena Brak przesuszonych skórek Coś między BB a podkładem, na skórze wygląda naturalnie Nie testowany na zwierzętach Średnie krycie wystarcza, jeśli ktoś nie ma problemów trądzikowych Posiada 6 kolorów, również dla cery jasnej (przeważnie używam najjaśniejszych odcieni, 010 light beige) Nie ma SPF Po kilku godzinach strefa T zaczyna się świecić Nie jest trwały (po calym dniu przestaje być jednolity) Wrócę do niego, za to, że twarz wygląda naturalnie, ale nie wtedy kiedy jestem "na nogach" cały dzień. CATRICE HD LIQUID COVERAGE Niezawodny, pozostaje na skórze cały dzień. Odporny na ścieranie. Polowe dnia pozostaje w macie, więc warto rano przypudrować i mamy gwarancje matu cały dzień. Idealny do cery tradziwej-dobrze kryje bez efektu maski. 4 kolory wyglądające naturalnie(moj to 010 light beige). Zważywszy na dobre krycie powinno się go stosować zamiennie z innym aby nie obciążyć cery. Dobra cena. Nie testowany na zwierzętach. Brak SPF. Na pewno wrócę, jeden z moich ulubieńców odkąd Hean wycofal z produkcji podkład Never Be Better Coverage, który byl tak dobry jak Catrice, jednak przez caly dzień gwarantował mat bez pudrowania (i był 10zl droższy). HEAN long cover VEGAN Podobno kryjący i wodoodporny. Duży plus za sklad i skladniki vege. Dobra cena. Nie testowany na zwierzętach, nie tworzy efektu maski, w wykończeniu dość naturalny, zbliżony do Eveline Liquid. Witamina E nawilża. W eko tubce z trzciny cukrowej. Dobra cena. 5 kolorów (mój c02 soft beige) Brak SPF. Nie utrzymuje się cały dzień. Nie jest wodoodporny. Wrócę do niego jeśli bede potrzebowała nałożyć coś wyglądającego naturalnie na twarzy na kilka godzin, niekoniecznie w okresie kobiecych dni. HEAN vision matte smooth Kryje matuje wygładza? Nie jest zły, na pewno o niebo lepszy od Hean camouflage, bo ma lżejsza konsystencję i nie lepi się. Trzeba nauczyć się go nakladać żeby na twarzy wyszedł równo. Nie obciąża tak mocno jak Catrice Liquid, ale też nie jest trwały przez cały dzień. Zakrywa drobne niedoskonałości. Brak SPF. Nie testowany na zwierzętach. 5 kolorów wtapiajacych się w odcień skóry (mój 801 natural) Nie tworzy efektu maski. Dodatek arganu nawilża, ale nie powoduje efektu świecenia strefy T. Dość drogi w porównaniu do ww. 45 zl to cena regularna w Hebe. Uwaga podklady Hean lubią się utleniać, ciemnieć na twarzy. Na razie używam go zamiennie z Catrice HD i Eveline Liquid- wszystko zależy jakiego efektu potrzebuję danego dnia.
  • 8 maja 2021 o 22:23
    Taki średniak
    Skusiłam się na niego naklejką na nim "Najlepszy produkt 2019 brązowy medal". Podkład w odcieniu 51 Soft Beige. Krycie ma ładne, otula twarz, jednak to pudrowe wykończenie, które daje nie do końca mi odpowiada. Wygląda dość sucho. Idealnie mi się sprawdził mieszając z innymi podkładami, dającymi lżejsze świetliste wykończenie. Myślę, że dla cer tłustych jak najbardziej może się sprawdzić. Ja mam mieszaną i dla mnie był ciut zbyt ciężki. Ogromny plus to opakowanie - wykończyłam do nicości, super sprawa. Ma bardzo fajną pompkę, którą można dozować nawet ilość produktu.
    Zalety:
    • ładny kwiatowy zapach
    • ładne krycie
    • wydajny
    • dobre opakowanie z dobrą pompką
    Wady:
    • daje zbyt duży mat
    • podkreśla zmarszczki mimiczne