KWC I FORUM ROZDZIELONE - USTAW NOWE HASŁO KWC
Maski do włosów

HelloBody Coco Shine, Hydrating Hair Mask Maska do włosów

• 27 marca 2020 o 22:09
    Spełnia zadania.
    Bardzo fajna maska do włosów. Łatwo się rozprowadza ( przed użyciem trzeba schłodzić jak zaleca producent) cudny zapach. Rozprowadzam po całości włosów, prócz nasady. Zostawiam na 1-2 godziny pod przykryciem. Łatwo sie zmywa, włosy nie są tłuste, błyszczą się, są nawilżone i miekkie. Łatwo sie rozczesuje.
    Zalety:
    • Nawilża, zapach, włosy są miekkie, łatwo sie rozczesuje włosy.
    Wady:
    • Cena choć często odzie kupić z kodem rabatowym.
  • 28 sierpnia 2019 o 9:39
    Jest ok
    Maska spełnia swoje zadanie przynajmniej po części, bo nadaje blasku, ułatwia rozczesywanie, włosy są miękkie i fajnie się układają. Super skład, mega bogaty w olejki: kokosowy, awokado, olej ze słodkich migdałów. Jednak takie samo działanie ma sam olej kokosowy, który stosowałam swego czasu, a kosztuje grosze. Podsumowując: bardzo dobry produkt, ale nie za taką cene. Opakowania nie traktuje jako minus, bo lepiej wycisnąć z tubki niż grzebać w słoiczku.
    Zalety:
    • włosy lśniące
    • miękkie
    • fajnie się układają
    • bogaty, naturalny skład
    • nieziemski zapach
  • 1 października 2018 o 12:38
    Uwielbiam !
    Marka HelloBody jak zwykle nie zawiodła. Myślę, że warto zainwestować w ten produkt, szczególnie jak ktoś stosuje oleje do włosów i kupuje każdy olejek osobno, tu jest ich mix i to bez chemii. Maska ma cudowny kokosowy zapach (pachnie naturalnym kokosem, nie jest to zapach chemiczny i mdły). Skład rewelacja, bez chemii, same naturalne oleje. Moje włosy po takim domowym spa są lśniące i miękkie w dotyku, łatwo się rozczesują. Warto zapoznać się ze sposobem użycia. Ja za pierwszym razem użyłam jej źle, nie czytając zaleceń. Potraktowałam ją jak zwykłą maskę i to był mój błąd :P Maskę należy włożyć do lodówki na kilka minut, aby zgęstniała a następnie nałożyć na włosy na ok 30min. (wiadomo według potrzeby), a następnie UMYĆ WŁOSY JAK ZWYKLE- i to jest punkt konieczny, nie wystarczy spłukać maski wodą. :)
    Zalety:
    • działanie (włosy miękkie, lśniące, pachnące, łatwo się rozczesują)
    • skład