Pianki do mycia twarzy

Iossi Ryżowa piana do mycia twarzy

Pachnidelko
Iossi, delikatna ryżowa pianka do mycia twarzy, 170ml
Iossi, delikatna ryżowa pianka do mycia twarzy, 170ml
Iossi Piana Ryżowa Nawilżająca delikatna pianka do mycia twarzy 170 ml
IOSSI Ryżowa Piana Ultradelikatna do Twarzy 170ml

• 20 lipca 2023 o 18:55
    Bardzo delikatna pianka
    Pianka przeznaczona jest dla wszystkich rodzajów cer. Główne składniki: woda pomarańczowa, ekstrakt z zielonej herbaty, nagietka i lukrecji, fermenty z bambusa, rzodkiewki,kokosa, proteiny ryżowe, szałwia hiszpańska d-pantenol, ekstrakt z alg brunatnych, kwas mlekowy. •Pianka jest bardzo delikatna i leciutka •Konsystencja jest trochę wodnista,nie jest mocno zbita i troszeczkę mi to przeszkadzało, bo jestem przyzwyczajona do bardziej zbitych, puszystych pianek •Niestety dość szybko znikała z twarzy podczas mycia •Ma ziołowy zapach •Jest bardzo łagodna dla skóry i podczas mycia od razu czuć jakie daje nawilżenie i ukojenie skórze •Skóra po umyciu jest dobrze oczyszczona, odświeżona, mięciutka, gładka, miła w dotyku •Nie powoduje uczucia ściągnięcia i nie wysusza •Nie powoduje podrażnień •Nie szczypie w oczy •Przez mało zbitą konsystencję musiałam jej trochę więcej nabierać na dłoń (2-3 pompki) przez co niestety dość szybko mi się skończyła •75zł/150ml •Składniki pianki są w 95,2% naturalne i w 19% pochodzą z certyfikowanych upraw organicznych Piankę nie oceniam źle, jest mega kojąca i delikatna dla skóry i jeśli chodzi o działanie to super mi się sprawdziła. :) Niestety ta konsystencja mi nie podpasowała, gdyby była bardziej zbita i puszysta to byłaby idealna.????
    Grinaa
    8 listopada 2021 o 23:36
    Moja twarz ją polubiła
    Szukałam czegoś lekkiego, co nie będzie powodem dla powstawania większej ilości niedoskonałości do których moja skóra ma tendencję. Mam już drugie opakowanie tej pianki i nie robi nic złego dla mojej twarzy, a to dla mnie najważniejsze. Cera jest wygładzona, zaskórniki na nosie nie są aż tak widoczne jak przedtem. Skóra po umyciu nie jest bardzo mocno napięta. Ogółem, nie mogę się niczego doczepić poza ceną, która dla mnie jest wysoka. A wydajność jest przeciętna.
  • 11 października 2021 o 20:41
    Wielkie obietnice i wielki przeciętniak
    Nie ukrywam, że wobec tej konkretnej pianki miałam wielkie oczekwiania:skład bardzo zachęcający, nie najniższa cena, marka, która robi bardzo dobre kosmetyki(choć ostatnio każdy próbowany przeze mnie to kit). Przede wszystkim: pianka słabo myje. O ile stosowana rano przyjemnie odświeża cerę (jest jedno "ale"), to wieczorem, żeby pozbyć się kremu z filtrem i makijażu sama nie daje rady. Od dawna stosuję dwuetapowe oczyszczanie ale znam żele i pianki, które mimo delikatności lepiej sobie radzą z oczyszczaniem. Druga sprawa to nieprzyjemne uczucie ściągnięcia skóry :( Tego się zupełnie nie spodziewałam. W porównaniu do innych podobnych cenowo pianek, ta jest średnio wydajna - wystarczyła na niecałe 2 miesiące używania (bez tygodnia). Gdyby kosztowała 20 zł to mogłabym przymknąć oko ale tyle nie kosztuje. Jestem w stanie wydać dużo na kosmetyk myjący do twarzy, jednak chciałabym żeby był naprawdę dobry. Ta pianka jest zupełnie średnia, jej cena jest nieadekwatna do działania.
  • 29 października 2020 o 15:50
    cudowna, ale droga
    Przetestowałam już kilka pianek i w końcu trafiłam na swoją ulubioną. I tak jak mówi producent - to nie pianka, a piana. Idealna konsystencja i wystarczą tylko dwie pompki by umyć dokładnie całą twarz i szyję. Po umyciu skóra nie jest ściągnięta, natomiast czuć, że jest oczyszczona. Niestety główną wadą produktu jest jego cena i poluję zawsze na promocję. W cenie regularnej niestety pomimo wielkiego uwielbienia do produktu, jest zwyczajnie za drogi. Wydajność jest ok, przy codziennym używaniu raz dziennie wystarcza na 3 miesiące.
  • 8 października 2020 o 19:28
    Pomyłka
    Piankę używałam kilkanaście miesiecy wstecz(w tamtym roku)przed odkryciem mojej idealnej pianki z Ecolab.Pianka napewno nie jest warta tych pieniędzy,pomimo dobrego składu nie robi nic.Bardzo słabo oczyszczała moją skórę oraz po paru tygodniach jej używania zaczęły pojawiać się niedoskonałości na mojej skórze! Byłam bardzo niezadowolona gdyż produkt tani nie jest w dodatku z dobrym skladem a zrobił takie bum! Jedyny plus to wydajność i nic wiecej. Moja pianka Ecolab jest cały czas na pierwszym miejscu i chyba zawsze już będzie!A tej nie polecam bo cena jak na piankę i jednorazowy wydatek zbyt duża. Są tańsze i lepsze!