WIZAŻ logo

4,2 (11)
1 hit!

star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    28 maja 2021 o 23:55
    Ulubieniec
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Natura
    Po całym dniu przebywania na zewnątrz z warstwą makijażu, ta pianka to prawdziwe ukojenie, szczególnie dla mojej wrażliwej oraz suchej cery. Czasem wykorzystuje piankę Siberici również do porannego mycia twarzy, jest przyjemna w trakcie i po myciu pozostawia przyjemne uczucie komfortu i lekkości. Buzia staje sie miękka, odprężona i delikatnie nawilżona. Z pewnością kupię kolejne opakowanie oraz inne produkty firmy Natura Siberica.
    Zalety:
    • Efekt ukojenia i miękkości
    • Delikatny zapach
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
  • 11 listopada 2020 o 15:26
    Delikatne oczyszczanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Bardzo delikatna pianka do oczyszczania twarzy, dla kogoś o wrażliwej cerze. Nie ma wyczuwalnego zapachu. Odpowiedni d zmywania okolic oczy, nie szczypie w oczy. Szczególnie dobra, dla tych osób, które lubią delikatne, nie drażniące kosmetyki myjące z użyciem wody.
    Zalety:
    • bez zapachu
    • wygodne opakowanie
    • delikatne działanie
  • 13 października 2020 o 19:13
    Przyzwoita
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Pianka ma pojemność 150 ml i jest zamknięta w plastikowym opakowaniu, w którym widać zużycie. Spieniacz miał tendencję do zacinania się, a plastikowa nakrętka była trudna do nałożenia. Produkt ma świeży, trochę sztuczny, ziołowo-herbaciany zapach, który jest średnio intensywny, ale po umyciu twarzy nie utrzymuje się na niej. Konsystencja pianki nie jest bardzo kremowa, ale nie jest też płynna i nie znika w trakcie masażu. Pianka jest również całkiem wydajna. Od razu zaznaczę, że produktu używałam do drugiego etapu oczyszczania (a nie do demakijażu, jak jest to zalecane przez producenta). Jest on bardzo delikatny, w ogóle nie powodował uczucia ściągnięcia i nie podrażniał. Ja nie oczekuję zbyt wiele od produktu do oczyszczania, tylko tyle żeby był łagodny i zapobiegał powastawaniu zaskórników. Ten produkt spełniał moje wymogi :) Podsumowując, jest to bardzo przyzwoity produkt o naturalnym składzie i delikatnym działaniu, nie mogę powiedzieć jak sprawdzi się do zmycia makijażu, bo nie używałam go w ten sposób, ale do oczyszczania jest super. Myślę, że wiele typów cer się z nim polubi.
    Zalety:
    • łagodnie myje
    • nie podrażnia
    • zapach nie utrzymuje się na skórze
    • naturalny skład
    • w opakowaniu widać zużycie produktu
    Wady:
    • spieniacz miał tendencję do zacinania się i zakrętka była również problematyczna, co było lekko irytujące
  • 31 stycznia 2017 o 12:47
    Fajna tylko niewydajna
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Jakoś nigdy wybitnie nie przepadałam za kosmetykami w formie pianki. Są fajnej konsystencji i przyjemnie się ich używa ale z drugiej strony puszysta pianka objętościowo zajmuje dużo miejsca i jest bardzo niewydajna w stosowaniu przez co wychodzi drogo. Tutaj jest tak samo-tzn kupiłam ją 2 razy z rzędu, bo byłam z niej bardzo zadowolona ale nie zdecydowałam się na więcej, bo poszłabym z torbami. Żel do mycia wystarcza mi na 2 dłużej. Największym minusem jest właśnie słaba wydajność i ekonomiczność stosowania. Plusami: +niezły skład +dobre oczyszczania +delikatna formuła +przyjemna konsystencja puszystej pianki +nie podrażnia i nie wysusza, dobra nawet dla wrażliwej skóry Ogólnie produkt bardzo dobry, ale nie wiem czy kupię ponownie.
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • konto usunięte
    12 lipca 2016 o 19:38
    niezła
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Jestem coraz większą fanką kosmetyków naturalnych. Moje pozytywne doświadczenia z Natura Siberica potwierdza ta pianka. Od lat używam physiogelu i physigelo podobnych kosmetyków. Jednak nie są one takie delikatne jak można by się było spodziewać. Szczególnie jeśli potrzymam na powiekach, zaczynają mnie boleć. Piankę dorwałam przypadkiem. Niestety niedaleko mam drogerię, która ma dużo fajnych kosmetyków naturalnych. Za każdym razem kiedy przechodzę, po prostu muszę coś kupić ;-) tym bardziej, że dotychczasowe zakupy okazały się strzałem w 10. Pianka jest baardzo delikatna dla oczu, nawet gdy dostanie się pod powiekę nie daje żadnego dyskomfortu. W zasadzie można nią zmywać całą twarz. Pianka daje ukojenie wrażliwej cerze. Ponadto dobrze radzi sobie z usuwaniem makijażu na twarzy. Jeśli chodzi o oczy hmmm....jest nieco tempawa, dlatego oczy zmywam szyciej innym specyfikiem. Mogłaby mieć lepszy poślizg. Ale to kosmetyk naturalny, bez silikonów, więc wybaczam. Aktualnie jestem zakochana w płynie micelarnym Tołpy, jest bardziej uniwersalny bo zmywa i twarz i oczy i nie wymaga domywania tonikiem. Możliwe że jeszcze do niej wrócę.
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

szukaj