Rozświetlacze

Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld + ModelCo, Liquid Luminizer Strobing Pen Rozświetlacz w pędzelku

• 7 marca 2022 o 11:54
    Bardzo przyjemny produkt
    Rozświetlacz kupiłam już jakiś czas temu (ok. 2-3 lata temu na stronie Douglas). Skuszona promocją, o ile się nie mylę związana z wycofaniem linii ze sprzedaży. Pamiętam, że dzięki promocji produkt nie kosztował krocie i chciałam go przetestować. Nie używałam go regularnie, ale i tak myślę, że jest mocno wydajny, bo skończył mi się niedawno. Opakowanie ciekawe, muszę przyznać, ale niestety niehigieniczne. Tego typu produkty wyglądają fajnie, są ekstra na podróże, bo mamy wbudowany pędzel, ale nie możemy ich dokładnie wyczyścić, dzięki czemu ciagle dotykamy twarzy pędzlem z zaschniętym produktem. Mimo tego opakowanie było wygodne i nigdy produkt mi się nie wylał ani nie zatkał. Na minus to, ze łatwo się „palcował” i żeby wyglądał estetycznie trzeba go często wycierać. Pędzel spoko - można rozprowadzić produkt po twarzy, ale czasem pod wpływem resztek produktu twardniał i i tak wolałam wklepać rozświetlacz gąbeczką. Sam rozświetlacz w płynie super - efekt tafli gwarantowany. Pięknie się mieni i ma bardzo naturalny, neutralny kolor. Świetnie podkreśla kości policzkowe i inne miejsca na twarzy, które chcemy rozjaśnić. Z niektórymi podkładami potrafił mi się brzydko zważyć i robić dziury w podkładzie, ale z ostatnio stosowanym było super. Trzeba jednak na to uważać i mieć na uwadze, że może sie tak zdarzyć. Jeśli chcecie potestować nietypowe produkty - polecam. Ja jednak nie sięgnę po niego ponownie, bo nie jest warty zachodu. Nie wiem nawet czy jest jeszcze dostępny na rynku :)
  • 8 listopada 2018 o 18:06
    ładny efekt, słaba trwałość
    Produkt kupiłam w promocji za niecałe 100zł. Moim ulubionym rozświetlaczem jest oczywiście kultowy The Balm, ale szukałam czegoś w formie pędzelka. dla rozświetlenia jedynie kości policzkowych i ewentualnie szybkich poprawek w ciągu dnia. Mam odcień Opal - lekko beżowo-złoty, ze względu na moje problemy z naczynkami. Miałam wieki temu, w erze dinozaurów, super rozświetlacz w pędzelku z Diora, nazywał się Skinflash i spodziewałam się, w zasadzie nie wiedzieć czemu podobnego efektu. Uzyskałam coś na wzór i generalnie jest bardzo ok,ale jednej rzeczy mu brakuje.
    Zalety:
    • precyzyjny pędzelek, który jednak przy jednym naciśnięciu nabiera trochę za dużo produktu, polecam dociskać guziczek "na pół gwizdka", z powodzeniem wystarczy na obie kości;
    • bardzo ładny kolor beżo-złota;
    • subtelny efekt na dzień;
    • fajna pojemność 8ml = wydajność;
    • nie podrażnia i nie uczula;
    Wady:
    • trwałość ( u mnie śladu nie ma już po 3-4 godzinach) i to jest największa wada i mój zarzut dla tego produktu;