Wody toaletowe damskie

Jovan Musk Oil EDT

• 10 sierpnia 2018 o 21:00
    Piżmowiec doskonały
    Kocham piżmo i takie jego wydanie to dla mnie cudo nad cudami. Cena bardzo niska wręcz śmieszna za tak fajny produkt. Czasami używam z innymi zapachami gdy chcę podbić w nich zapach piżma. Mega.
    Zalety:
    • zapach, pojemność, trwałość
    • Flakon
    W perfumerii
  • 5 lipca 2012 o 17:12
    Jedyny w swoim rodzaju
    Po \'przetestowaniu\' wielu różnych perfumów w końcu trafiłam na Jovana. + Zapach urzekł mnie od razu. Jest wyjątkowy i uwodzcielski. + Dosyć długo się utrzymuje i jest przy tym wydajny. + Jest absolutnie wart swojej ceny, w porównaniu z reklamowanymi specyfikami, które okazują się rozczarowaniem. - Jedyny problem to dostępność. U nas w Polsce jest ciężko go dostać (można go dostać w niektórych perfumeriach internetowych lub jeśli macie rodzinkę za granicą). Pomimo tego dla mnie jest numerem jeden. Osobiście uważam, że wersja Musk Oil jest o niebo lepsza od zwykłej. Polecam!
  • 11 czerwca 2012 o 18:15
    Nietypowy, tajemniczy i wyjątkowy
    Jestem całkowicie zauroczona tym zapachem. Uzywałam wielu perfum i innych pachnących specyfików ale ten jest dla mnie absolutnym numerem jeden! Nigdy jeszcze nie spotkałam się z tak zmysłowym i jednocześnie nieduszącym zapachem. Jest głęboki i intrygujący. Otula skórę ciepłą zapachową mgiełką, która długo się utrzymuje. Flakonik jest piękny i poręczny. Bardzo wydajny. Cena w stosunku do jakości niewielka tak więc zdecydowanie polecam. Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 18 lutego 2011 o 13:29
    Mój zapach!!!
    Zapach jest cudowny, taki wyjątkowy delikatny a jednocześnie intrygujący(nie lubię zapachów typowo kwiatowych czy owocowych). Cudownie rozwija się na mojej skórze i pachnie długo. Trafiłam na niego przez pomyłkę i jestem z tego super zadowolona. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: minimum 15
    japan72
    6 maja 2009 o 11:23
    Mój klasyk
    Uzywam od wielu lat,zarówno wersji w olejku jak i wody, która rodzina mi przywozi ze Stanów.Jovan, zarówno kobiecy jak i męski, to bardzo elegacki, spokojny i jednoczesnie zmysłowy zapach, ktopry nie ma nic z tych coraz modniejszych teraz smrodków a la stara, upierścieniona babcia.Polecam tym, ktrzórzy tak jak ja, nie lubią kwiatowych czy owowcowych kompozycji. Kiedy używałam na studiach, koledezy się pytali co to za woda, bo chcieli dla siebie kupić!!!!! Używam tego produktu od:cho cho chio Ilość zużytych opakowań:pewnie z 10