Bronzery i pudry brązujące

Maybelline New York City Bronzer, Bronze Powder Puder brązujący

Bodyland.pl
Maybelline City Bronzer puder brązujący do twarzy 250 Medium Warm 8g 3600531529000 [12252966]
Maybelline City Bronze Bronzer do twarzy, 200 Medium Cool Medium Cool 8 g
Maybelline City Bronzer 200 Medium Cool
Maybelline City Bronzer puder brązujący do twarzy 200 Medium Cool 8g 3600531528997 [12252967]

Nasi użytkownicy zostawili 90 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

crayola
    3 kwietnia 2025 o 13:36
    Najlepszy bronzer!
    Jest to najlepszy z najtańszych bronzerów jakie znam. Ma piękny, mlecznoczekoladowy kolor. Bardzo naturalny. Uważam, że uniwersalny. Wyważona pigmentacja pozwala na bezproblemową aplikację. Przyjemnie się nakłada i rozciera. Blenduje do chmurki. Nie ma mowy o plamach czy nierównomiernej aplikacji. Nadaje się do konturowania twarzy. Daje efekt skóry muśniętej słońcem, ale w bardzo naturalny sposób. Ma delikatnie satynowe wykończenie, przez co wygląda ultra naturalnie. Zużyłam do samego końca z wielką przyjemnością! Jedyny minus to opakowanie, bo wieczko bardzo szybko mi się odłamało od opakowania. Poza tym to świetny produkt!
    Zalety:
    • piękny kolor
    • naturalne wykończenie
    • wyważona pigmentacja
    • jakość i trwałość za nieduże pieniądze
    Wady:
    • słabej jakości opakowanie
  • 25 listopada 2024 o 19:29
    doskonały!!
    Brązer do twarzy od Maybelline to świetny produkt, który idealnie podkreśla kontury twarzy, nadając jej naturalny, zdrowy wygląd. Równomiernie się rozprowadza, nie tworząc plam. Dodatkowo produkt utrzymuje się na skórze przez cały dzień, co sprawia, że jest to idealny wybór na co dzień.
    Zalety:
    • formuła
    • kolory
  • 30 października 2024 o 12:50
    Bezpieczny
    Pierwszy bronzer suchy z którym mi się dobrze pracuje. Delikatna, nie pyląca formuła. Można stopniowo nakładajac kontrolować efekt końcowy nie robiąc sobie przy tym krzywdy w postaci nie estetycznej plamy
    Zalety:
    • Nie pylacy
    • Wygodny w nakladaniu
    Wady:
    • Na razie brak
    Ann976
    21 października 2024 o 21:12
    Ładny bronzer
    Spędził ze mną długie miesiące, wystarcza na długo przy codziennym stosowaniu. Ładnie się nakłada na pędzel, nie pyli nadmiernie. Dobrze się blenduje na policzku, nie robi plam. Wybór kolorystyczny pomaga w doborze tego idealnego odcienia.
  • 21 października 2024 o 16:20
    Bardzo go lubię
    Bronzer ma delikatną formułę pod palcem, nie pyli i ma wyważony pigment. Nie robi plam, idealnie scala się z makijażem - niezależnie od rodzaju podkładu. Kolor jest dla mnie idealny - daje efekt opalonej, ocieplonej skóry (niekoniecznie konturu). Ma b. delikatny zapach słodkiej czekolady i chociaż nie lubię tego zapachu w kosmetykach, tutaj mi nie przeszkadza. Używam od ok. 1 roku (z małymi przerwami), ale cały czas nie widzę dna; zatem jest wydajny. Jeśli uda mi się go skończyć to do niego wrócę.