Tusze do rzęs

L'Oréal Paris Pro XXL Lift Black
L’Oréal Paris Mascara Pro XXL Lift 12 ml
E-Glamour.pl
L'Oréal Paris Pro XXL Lift Black

Nasi użytkownicy zostawili 116 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 listopada 2024 o 16:35
    Lubię go!
    Moje rzęsy są raczej krótkie, cienkie. Lubię jak tusz mocno pogrubia rzęsy, nie do końca zależy mi na spektakularnym wydłużeniu. Tusz od loreal bardzo dobrze mi się sprawdza i daje mi dokładnie taki efekty jakiego oczekuję. Dodatkowo jest trwały, nie kruszy się i nie odbija na powiece. Minusem z pewnością jest cena - choć w drogeriach internetowych jest ona przystępna. Jeśli miałabym się jeszcze na siłę do czegoś przyczepić - nie do końca forma opakowania mi odpowiada. To dwustronne kręcenie jest dość kłopotliwe.
  • 26 czerwca 2024 o 12:27
    Polubiliśmy się
    ••• Rzęsy • Wymagania ••• Posiadam jasne, średniej długości rzęsy o niezbyt dużym zagęszczeniu. Lubię mocno pomalowanie rzęsy (oczywiście z umiarem) bez efektu sklejenia. Tusz nie powinien sklejać, tworzyć grudek i być trwały. Wydłużenie, rozdzielenie i pogrubienie to najczęstszy oczekiwany efekt lecz pogrubienie nie jest tak konieczne jak wydłużenie. Przy testowaniu używam jednego tuszu ale później lubię mieszać tusze i używać przy jednym makijażu dwóch czy trzech. Tusz zamówiony przy okazji zakupów online jako dodatek. Najczęściej każde moje zakupy zwłaszcza online kończą się tym, że kupuje tusz. Ten nie był jakoś moim faworytem czy żebym chociaż go wyszukiwała, po prostu był na promocji i zaciekawił mnie podwójną szczoteczką. Takie zakupy są najlepsze! Spełnił moje oczekiwania i chętnie do niego powrócę. [ZALAETY] + Do wyboru jedna z dwóch szczoteczek + Kształty szczoteczek + Możliwość użycia dwóch opcji przy jednym makijażu lub tylko jednej z nich + Rozdzielenie, podniesienie i zagęszczenie w zupełności mi wystarcza aczkolwiek opcja 1 jest dla mnie mało satysfakcjonująca i dopiero 2 opcja daje mi efekt na rzęsach jaki mnie zadowola + Kolor tuszu, nie jest to mocna czerń ale jest ok + Trwały, nie rozmazuje się ale też nie utrudnia demakijażu + Nie uczula + W trakcie aplikacji warstwy drugiej czy trzeciej nie grudkuje i nie skleja rzęs [WADY] Nie znalazłam
  • 5 czerwca 2024 o 15:23
    Wyraźny efekt, niezawodna formuła, ale otworzyć go może każdy.
    Tusz ma dwie szczoteczki, jedną prostą, a drugą wygiętą, producent zaleca używanie jednej po drugiej, ale jak dla mnie obie w zasadzie dają taki sam efekt, więc używałam ich solo. Moje rzęsy są dość długie z racji używania odżywek, więc bardziej zależało mi na pogrubieniu, niż wydłużeniu, i ten produkt dobrze się w tej kwestii wykazał. On lekko wydłuża, za to wyraźnie zwiększa objętość. Bez sklejania jak się nie przesadzi z dawkowaniem. Generalnie daje ładny, wyrazisty, efekt. I starcza na długo w porównaniu do innych drogeryjnych tuszy, ale wytraca się szybciej niż np. jego brat Volume Milion Lashes. Po prostu szybciej gęstnieje. Niemniej byłam z niego zadowolona i cieszyłam się nim ok. 3 miesięcy. Formuła tuszu jest świetna, nic się nie osypuje, nic się nie rozmazuje. Troszkę trzeba go dłużej zmywać, bo tak dobrze trzyma się włosków. Na minus brak zabezpieczenia. Jak to jest, że kupując tusz za 20 zł. z Oriflame mam gwarancje, że był nieotwarty, bo ma folijkę, a tusz Loreala za 60 zł sprzedaje się bez niczego. Ech...
    Zalety:
    • wyraźny efekt
    • brak rozmazywania
    • brak osypywania
    • dobra wydajność
    Wady:
    • brak zabezpieczenia przed otwieraniem
    malazu
    28 maja 2024 o 13:32
    Nienaturalny efekt
    Tusz słabo wydłuża rzęsy i według mnie daje nienaturalny efekt. Rzęsy po pomalowaniu są mocno pogrubione i posklejane. Ma dwie szczoteczki, które dają identyczny rezultat. Więcej go nie kupię.
    Wady:
    • Słabo wydłuża rzęsy
    • Skleja rzęsy i mocno pogrubia
  • 23 marca 2024 o 11:53
    Niestety nie dla mnie
    Jestem wielką fanką tuszy L'Oreal, czasami z ciekawości kupuję coś innej firmy by za chwilę powrócić do tej ulubionej. Przetestowałam wiele tuszy, jedne były bardzo dobre, inne dobre. Ale niestety ten mnie zawiódł. Kupiłam go po przeczytaniu ogromnej ilości pozytywnych komentarzy, dwie różne szczoteczki miały sprawić,że rzęsy będą wydłużone i podkręcone ale równocześnie gęste. Niestety nie u mnie. Już podczas nakładania tuszu, miałam problem z nałożeniem go by rzęsy nie były posklejane, namachałam się bardzo żeby doprowadzić je do zadowalającego stanu. Po jakiejś godzinie już zauważyłam bardzo delikatne wykruszanie się tuszu z rzęs, po kilku godzinach całą okolicę pod oczami miałam w czarnych kropkach. To go dyskwalifikuje.
    Zalety:
    • Głęboka czerń
    • Dość łatwo się zmywa
    • Ładne opakowanie
    • Wydajny
    Wady:
    • Wykrusza się z rzęs
    • Trzeba się namęczyć żeby nałożyć tusz bez sklejenia rzęs