Olejki do ciała

Soap Szop Elfi, czyli olejek ze światłem gwiazd

• 10 stycznia 2022 o 11:44
    Drogi przeciętniak
    Motyw elfa i poczucie istniejącej magii! Myślałam, że znalazłam coś dla siebie ale niestety... Jedyny plus za te cenę to piękny zapach ale za nim idzie minus - nie utrzymuje się długo. Tak na prawdę to tylko zwykły olejek o pięknym zapachu z mieniącymi drobinkami, które widać tylko w butelce, na skórze nie widać żadnego błysku, musiałam dosypać tam swój rozświetlacz. Szata graficzna piękna... ale ta gumka recepturka z etykietą...? Za tę cenę jest na prawdę kiczowata.
    • Motyw elfa
    Wady:
    • Zapach nie utrzymuje się długo
    • Drobinek nie widać na skórze
  • 5 września 2021 o 18:36
    Taki sobie
    Gdyby nie geek vibe wgl ocenilabym produkt niżej. Mała niepraktyczna pojemność i pipeta - średni pomysł jak na olejek do ciała. Zapach mdło mydlany , nic specjalnego Drobny przyklejają się do ścianek i w żaden sposób nie można ich ruszyć, nie chcą się transwerować na ciało. Paskudna gumka recepturka trzymająca etykietę, wgl nie pasująca do reszty opakowania Jestem zawiedzona
  • 19 listopada 2020 o 8:20
    Cudowny
    Olejkiem dostałam w prezencie od swojego chłopaka. Pierwsze wrażenie - ładna butelka z przezroczystego szkła z pipetą, biało czarna, czytelna etykieta, a w buteleczce olej, który po wstrzasnieciu faktycznie zaczyna się mienić światłem gwiazd, jak to określa producent. Zapach: w pierwszym momencie wyczuwam zapach melona, po chwili zapach zaczyna przypominać perfumy Cerruti 1881. Zapach olejku jest dosyć mocny jak na tego typu produkt, jest też bardzo trwały (ale nie jest wyczuwalny z daleka i nie otacza nas ciężką chmurą). Po użyciu zapach zostaje na ubraniach. Ja używam olejku po kąpieli, nakładając go na wilgotną skórę. Efekt: nawilżona, miękka i rozświetlona skóra (bez przesadzonego dyskotekowego efektu, powiedziałabym, że po prostu subtelnie lśni). Polecam nakładanie na mokrą skórę, zużywamy wtedy mniej produktu i unikamy tłustej warstwy na skórze. Wydajność: przez miesiąc zużyłam pół buteleczki.
    • nawilża
    • delikatnie rozświetla (bez ciężkiego, brokatowego efektu)
  • 18 października 2020 o 11:32
    Cudowny
    Używałam tego produktu zarówno do ciała jak i na włosy i super mi się sprawdzał. Produkt ten ma bardzo dobry, bogaty i naturalny skład. Cudnie się rozprowadzał i pozostawiał skórę mięciutką, lśniącą (srebrna mika) i odżywioną. Włosy po olejowaniu tym olejkiem są super miękkie, gładkie, sypkie i lśniące. Ma bardzo przyjemny odświeżający zapach długo utrzymujący się na ciele i włosach.
    Zalety:
    • Skład
    • Wygodne opakowanie
    • Wszechstronność
  • 12 kwietnia 2020 o 15:42
    Poczuj się jak leśny elf!
    Olejek elfi to mój najlepszy przyjaciel w chwilach, kiedy chcę się poczuć naprawę magicznie. Przenosi mnie głęboko do wewnątrz- do spokoju, do relaksu, do czegoś, co nieprzyziemnie, nietuzinkowe i nieschematyczne. Używam go rzadko, jedynie na dekolt i ramiona, bo jest niestety dosyć drogi jak na ilość, ale chwile spędzone z nim to dla mnie wielki luksus <3 Używam go też, żeby lepiej spać, jeśli dzień był wyjątkowo trudny- wcieram go wtedy w nadgarstki. Na pewno kupię kolejną fiolkę tego elfiego czaru. Nie polecam jednak osobom, które szukają wydajnego olejku do ciała- jest go malutko i jest zbyt cenny, żeby smarować nim codziennie całą powierzchnię ciała.
    Zalety:
    • zapach x100
    • mika nadająca piękny blask
    • uczucia i emocje, w jakie wzbogaca na czas używania
    • przyjemnie nawilża i koi skórę
    Wady:
    • ilość w stosunku do ceny.