Ampułki do włosów

Seboradin Niger, 14-dniowa Intensywna kuracja w ampułkach przeciw wypadaniu włosów

e-ZikoApteka.pl
Seboradin Niger włosy przetłuszczające się i skłonne do wypadania, 14 ampułek po 5,5 ml
Seboradin Ampułki Oily Hair Włosy Przetłuszczające Się I Skłonne Do Wypadania 14x5,5ml

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

kasikxc
    11 lutego 2023 o 10:27
    Pomoc w walce z wypadaniem
    Miałam taki czas, że włosy mi zaczęły bardzo wylatywać. Zdecydowałam więc że wypróbuję ampułek z polecanej firmy Seboradin. Dodatkowo zastosowałam jeszcze dwie rzeczy o których napiszę poźniej. Produkt jest dość drogi, ale myślę, że dla efektów warto go kupić. Stosowałam po umyciu włosów około pół ampułki wcierając w skórę głowy, by produkt starczył na dłużej. Zapach jest jak dla mnie ładny, apteczny, ziołowy. Niestety nie pamiętam, ale być może produkt pomógł mi trochę też z przetłuszczaniem włosów. Jednocześnie piłam też herbatki z pokrzywy i brałam tabletki ze skrzypem, aby działać od ,,wewnątrz''. Nie jestem pewna co najbardziej tutaj pomogło, ale po ponad miesiącu stosowania tych 3 rzeczy włosy raz na zawsze przestały mi wypadać. W każdym razie produkt przyczynił się do tego.
  • 23 listopada 2020 o 17:06
    Bez rewelacji
    Niestety kuracja nie przyniosła zamierzonego efektu. Włosy w dalszym ciągu wypadały. Kuracja wpłynęła w niewielkim stopniu na porost włosów. Nie wrócę ponownie do tego produktu. W tej cenie można znaleźć bardziej skuteczne wcierki. Produkt nie podrażnia skóry. Ma ziołowy, przyjemny zapach. Produkt zamknięty w ampułkach.
    Wady:
    • brak spektakularnego efektu
  • 3 września 2020 o 14:19
    TAK
    Chętnie testuje różne kosmetyki do włosów, a zwłaszcza te po których mają szybciej rosnąć albo mniej wypadać ;) Ampułki dorwałam w Rossmannie za 14 zł więc nie mogłam ich nie wziąć :) U mnie rzeczywiście zminimalizowały wypadanie, delikatnie przyspieszyły wzrost. Jednak używam również szamponu na porost z innej firmy, nakładam oleje, maski, odżywki, stosuje suplementacje więc ten wzrost nie jest tylko efektem stosowania tych ampułek. Po poprzedniej wcierce z klorane miałam mały łupież co normalnie mi się nie zdarza i z tym te ampułki również sobie poradziły. Ma w składzie alkohol denat ale jest on często spotykany w tego typu produktach i jego obecność w nich jest zrozumiała :) Jednak dla wrażliwych osób może to nie być dobry wybór, więc czytajcie skład :) Jeśli jeszcze ją dorwę na promocji bardzo chętnie kupię, gdy zatęsknię do niej pewnie też chociaż mam dużo innych produktów do testowania i naprawdę dany produkt musi skraść moje serce żebym do niego wróciła.
  • 17 lutego 2020 o 19:23
    Da się taniej i skuteczniej
    Ampułki kupiłam na promocji w Hebe. Były wtedy dość tanie, choć i tak nie warte swej ceny. Dlaczego? To produkt niewydajny. Żeby zauważyć ich działanie należałoby kupić ze dwa opakowania, jak nie więcej. Za 77 ml płacimy od 30 zł w górę. Dla porównania Banfi kosztuje 22 zł za 250 ml. Przejdźmy jednak do efektów. Nie ma szału. Ampułki są solidne, szklane. Aplikacja nieco problematyczna. Sam płyn o średnio przyjemnym zapachu. Działanie? Delikatnie hamuje wypadanie włosów. The end.
    Zalety:
    • delikatnie hamuje wypadanie włosów
    Wady:
    • wysoka cena
    • niska wydajność
    • mocny zapach
  • 31 sierpnia 2018 o 9:15
    Warto spróbować
    Kapsułki kupiłam w zestawie z szamponem i balsamem. Musiałam się ratować, bo włosy wypadały i miałam już placki :(. Ampułki mają coś w sobie choć z drugiej strony nie do końca mnie przekonują.
    Zalety:
    • preparat pakowany w poręczne małe buteleczki i wsadzone w karton z nr od 1 do 14
    • 1 ampułka spokojnie starczy na cała skóre głowy, ja stosuje też tylko na placki, to wtedy 1 ampułka starcza mi na 3 razy
    • konsystencja wodnista, ale nie wycieka z buteleczki jak woda z kranu tylko stopniowo uwalniany jest preparat
    • pomaga albo to zasługa działania całej serii jednocześnie +witaminy
    Wady:
    • gdy nałoży sie za dużo ampułki w jedno miejsce to włosy stają sie tłuste, głowa swędzi
    • kilka razy podczas nakładania na linii czoła, kilka kropli pociekło mi po twarzy, momentalnie zaczęło mnie parzyć/piec