Ziaja Blubel, Owocowy krem nawilżający `Jagoda i porzeczka`

• 15 października 2012 o 21:54
    Lubię:)
    Dla mnie bomba. Kremik bardzo lekki, delikatny, łatwo się nakłada, dość szybko wchłania. Mojej cerze przypasował. Dobrze nawilża. Używam go ciągle poza zimą, na zimę przechodzę na natłuszczający. Uwielbiam jego dość intensywny i jak dla mnie piękny zapach. Opakowanie duże, wydajne i cena bardzo atrakcyjna. Na pewno będę do niego wracać. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: jedno duże
  • 31 stycznia 2012 o 3:15
    Do twarzy nie, do ciała owszem.
    Zacznijmy od tego, że ten krem z nawilżaniem nie ma nic wspólnego. Ma bardzo ładny zapach lecz chemiczny i po kilku użyciach, zaczął mnie drażnić. Kupiłam go z myślą o nawilżaniu twarzy po używaniu przesuszającej maści. Jednak, nie przyniósł on w tym kierunku żadnych efektów i zaczęłam używać go jedynie do ciała. Tu się sprawdził, choć może dlatego, że moja skóra nie należy do suchej i nie potrzebuje extremalnego nawilżenia :) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Kończę duże
    p_a_m
    7 listopada 2011 o 18:18
    średniak
    Jako krem do twarzy u mnie się nie sprawdził. Używałam go dość długo (gdyż jest wydajny) jako bazę pod podkład ale cała się później świeciłam i czułam, że mam coś na twarzy. Zapach był całkiem ładny ale nie powalił mnie na kolana jak mydło z tej serii. Jeśli miałabym kiedyś jeszcze kupić ten krem to nie jako krem do twarzy - prędzej jako krem do ciała. Używam tego produktu od: używałam przez jakieś dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 15 kwietnia 2011 o 12:03
    Nie dla mnie
    Wiem, że nie można się spodziewać cudów po kremie za 9zł, jednak liczyłam na lepszy efekt:) Potrzebowałam nawilżenia w przesuszonych partiach mojej twarzy, czy nawilża nawet nie zdarzyłam się przekonać bo tak silnie mnie uczulił już po pierwszym użyciu. Zapycha pory i słabo się wchłania, spowodował u mnie powstanie czerwonych krostek na całej twarzy. Gwiazdka za zapach i cenę. Używam tego produktu od: 1 msc Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1
    Isi
    5 marca 2011 o 17:55
    Lekki, dobry na lato
    Recenzja odświeżona (czerwiec 2012) Odkryłam ten kosmetyk przypadkowo, bo przy większych zakupach kosmetyków Ziaja na aukcjach internetowych dostałam próbkę. Zakupiłam wszystkie kremy Blubel, ale "jagoda i porzeczka" okazał się dla mnie zdecydowanie najlepszy. Plusy: + nie podrażnia, nie szczypie, nie piecze, + nie zapycha porów, + skóra jest gładka po użyciu, utrzymuje właściwy powiom nawilżenia, + bardzo tani i bardzo wydajny, + bardzo ładny zapach, do złudzenia przypominający zapach prawdziwych owoców, + można używać także do ciała. Minusy: - sam w sobie nie nawilża, przy przesuszonej skórze, która potrzebuje solidnego nawilżenia nie zda egzaminu. Na co dzień na lato jak najbardziej się nadaje nawet do mojej suchej z natury skóry, jeśli tylko nie ma z nią żadnych problemów. :) Używam tego produktu od: używałam przez ok. 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno całe opakowanie