Peelingi do twarzy

Magna Pharma Peelderm L, Peeling dermatologiczny do twarzy i ciała

• 24 sierpnia 2022 o 12:54
    HIT!
    Najlepszy wśród peelingów! Ja używam go tylko do twarzy, regularnie i zgodnie z instrukcją. Skóra jest cudownie gładka, jednolita, oczyszczona i w ogóle nie jest podrażniona. Zauważyłam, że mam dużo mniej niespodzianek. Do kupienia w DOZ lub w Internecie. Polecam bo efekt jest świetny!
    Zalety:
    • gładka i niepodrażniona skóra
    • przebadany dermatologicznie
    • działa cudownie
    • łatwo dostępny
    • bez zapachu
    • dobra cena
    Wady:
    • opakowanie mogłoby być miększe
  • 9 marca 2021 o 16:18
    Niesamowite efekty!
    To jest najlepszy peeling jaki kiedykolwiek miałam. Można go dostać w aptece, nie wiem czy w każdej ale na pewno w DOZ. Poleciła mi go pani dermatolog i już wiem, że zostanie ze mną na bardzo długi czas. Jako że nie jest to zwykły drogeryjny peeling, należy go używać zgodnie z instrukcjami. Nakładamy go na twarz, czekamy 30 sekund a potem maksymalnie minutę masujemy kolistymi ruchami. Zawiera on mikrogranulki i ma dosyć mocne działanie złuszczające, dlatego ten czas nie może być dłuższy. Efekty są niesamowite i widoczne już po pierwszym użyciu. Buzia jest bardzo gładka i przyjemna w dotyku, jeszcze nigdy chyba nie miałam aż tak gładkiej skóry, żaden znany mi kosmetyk nie dał takiego efektu. Mimo wszystko jest łagodny dla skóry i nie powoduje podrażnień. Wiadomo, po użyciu zostawia skórę zaczerwienioną, ale szybko wraca do normy. Pobudza on komórki do regeneracji i złuszcza martwy naskórek, używam go już kilka miesięcy i nigdy nie wyglądałam lepiej.
    Eulina
    26 lutego 2021 o 14:13
    Hit wśród peelingów
    Polecony przez dermatologa. Jest substancją myjącą i peelingującą zarówno do twarzy jak i całego ciała. Ja używam go tylko do twarzy. Nakłada się go na czystą, mokrą skórę i zostawia na 15-30 sekund. Następnie kolistymi ruchami masuje się twarz (lub ciało) przez ok 60 sekund i zmywa obficie wodą. Skóra jest cudownie gładka i w ogóle nie jest podrażniona. Jest odpowiedni do wszystkich typów cery (każdy typ cery ma inną częstotliwość stosowania). Zdecydowanie mój hit
    Zalety:
    • gładka skóra
    • przebadany dermatologicznie
    • zawiera kwas mlekowy
    • konsystencja pasty z mikrogranulkami
    • bez zapachu
    • przede wszystkim świetnie działa
    Wady:
    • nie zauważyłam
  • 14 lipca 2020 o 19:57
    Super peeling do cery problemowej
    Peeling poleciła mi dermatolog. Plusem jest, że można stosować go na ciało i twarz. Jest bardzo wydajny, i mimo mikrogranulek jest super zdzierakiem, który nie podrażnia skóry. Hipoalergiczny z kwasem mlekowym super oczyszcza skórę. - bezzapachowy, - faktycznie złuszcza skórę i nawilża - skóra po peelingu jest miękka - jest przeciwświądowy i faktycznie łagodzi podrażnienia - zwalcza trądzik. - rozjaśnia skórę ( chociaż producent tego nie zanotował- chyba że chodzi w tym przypadku o działanie przeciwstarzeniowe) - nadaje elastyczności skórze. Zdecydowanie mój hit! Choć mam dwie małe wady jak za dużo się użyje peelingu to ciężko go zmyć ze skóry i drobinki peelingu zostają na twarzy. Druga wada to dozowanie produktu- ciężko się wyciska z tubki.
    Zalety:
    • zgodność z opisem producenta,
    • można stosować go na ciało i twarz.
    • jest bardzo wydajny
    • super zdzierak, który nie podrażnia skóry.
    • hipoalergiczny
    • bezzapachowy
    • super oczyszcza skórę.
    • faktycznie złuszcza skórę i nawilża
    • skóra po peelingu jest miękka
    • jest przeciwświądowy i faktycznie łagodzi podrażnienia
    • zwalcza trądzik,
    • rozjaśnia skórę,
    • nadaje elastyczności skórze.
    Wady:
    • jak za dużo się użyje peelingu to ciężko go zmyć ze skóry i drobinki peelingu zostają na twarzy.
    • ciężko się wyciska z tubki.
    karmelx
    2 kwietnia 2020 o 10:40
    Najlepszy z peelingów
    Ten peeling poleciła mi dermatolog, do równoczesnego stosowania podczas kuracji przeciwtrądzikowej. Już podczas pierwszego kontaktu bardzo się polubiliśmy! Produkt jest bezzapachowy, hipoalergiczny, jest naprawdę porządnym zdzierakiem a mimo to moja wrażliwa skóra nie została podrażniona podczas stosowania. Pozostawia skórę niesamowicie gładką i nawilżoną, wydaje mi się również że delikatnie wyrównuje koloryt i rozświetla skórę. Zdecydowanie będę polecać ten peeling wszystkim. Produkt jest bardzo wydajny, a cena korzystna. Do tego jest to produkt apteczny co wzbudza zaufanie.
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie
    • Działanie
    • Skuteczność
    • Nie podrażnia
    • Nie uczula
    Wady:
    • Sztuczne plastikowe drobinki