Serum do włosów

Schwarzkopf Gliss Shine Booster, Koncentrat nabłyszczający do włosów

• 25 stycznia 2023 o 10:28
    Szkoda pieniędzy na ten produkt :/
    Kupiłam, bo był bardzo polecany. Po aplikacji włosy nie mają większej miękkości i blasku niż przed zastosowaniem, powiedziałabym wręcz, że bardziej się puszą i są obciążone. Produkt kiepski, nie polecam. Na rynku są zdecydowanie lepsze produkty do pielęgnacji włosów. Szkoda mojego czasu na dalsze rozwodzenie się w tym temacie dlatego już kończę pisanie.
  • 16 września 2022 o 17:32
    Bez szału efekt tłustych włosów
    Produkt dostałam w prezencie od siostry bo ona jest z niego bardzo zadowolona . Jednak nie wiem z czego bo na mnie nie zrobił większego efektu wow. Produkt posiada zewnętrzne opakowanie kartonowe. Kartonik w kolorystyce czarno fuksjowej z fuksjowo białymi napisami oraz rysunkiem tego co znajduje sie w srodku oraz opisem na boczkach kartonikani tym samym zdjęciem co na przodzie kartonika. Napisy czytelne w obcym języku. Wewnątrz opakowania kartonowego znajduje się buteleczka przypominająca kapsułkę. Produkt zamkniety jest w plastikowej butelce o bardzo ale to bardzo małej pojemności bo zaledwie 15 ml. Z zewnątrz butelka pokryta jest przezroczystym plastikiem a wklad jest w kolorze białym. Produkt posiada aplikator stożkowy oraz przezroczysta nakręcana nakretkę. Etykietą kosmetyku w pięknym fuksjowo metalowym kolorze z czarnymi napisami . Produkt dodaje się do swojej odżywki lub szamponu . Wystarczy nie wielka ilość bo zbyt duża ilość obciąża strasznie włosy. Zapach ładny . Konsystencja oleista. Jednak do moich włosów się nie nadaje albo ja nie umiem go używać albo moje włosy go nie lubieja. Po każdym myciu moje włosy wyglądały jeszcze gorzej niż przed myciem .
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Konsystencja
    Wady:
    • Zbyt mocno obciąża włosy
  • 19 kwietnia 2022 o 15:01
    Średni
    Nie widzę praktycznie żadnych efektów po użyciu tego produktu. Dodawałam koncentrat do szamponu odzywki maski no i efekty nadal niewidoczne. Dość mocno się zawiodłam
    Wady:
    • brak efektu
  • 23 lutego 2022 o 18:08
    Wow
    Wow, rzadko kiedy natrafiam na placebo w kosmetykach. Ten produkt dosłownie nie robi nic. Nie zauważyłam efektu ani w połączeniu z szamponem, ani odżywką, o masce nie wspominając. Ma konsystencję wodnistej odżywki. Wydobycie go z opakowania to istny koszmar. Między wersją tą a miedzianą nie widzę żadnych różnic. Kończą się ekspresowo, bo to tylko 15 ml (a miałam po 2 sztuki obu wersji). Dobrze, że kupiłam je w cenie 2 zł za opakowanie, bo za 25 zł to bym się chyba zapłakała.
  • 12 listopada 2021 o 9:54
    Niestety nie odpowiada mi
    Mam przesuszone włosy blond i sądziłam że będzie to produkt numer jeden zwłaszcza że lubię produkty tej marki i się one u mnie sprawdzają. Niestety ten olejek obciąża mi włosy stają się one tłuste i nieświeże. Sądziłam że to przez to że nakładam go za dużo jednak gdy nałożę go mało to efektu nie ma zadnego. Ogólnie nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • Za dużo produktu obciąża włosy a za mało nic nie daje