Serum do włosów

Pityver Scalp & Hair Care Płyn do skóry głowy

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 października 2023 o 23:29
    totalne poleconko
    płyn może trochę klei włosy przez noc po tym jak przeschnie, ale rano po myciu moje włosy wyglądają normalnie. nie jest on tłustawy, a bardziej usztywnia włosy. skóra jest zdecydowanie w lepszym stanie odkąd wmasowuję w sklap sobie tę wcierkę. cena może nie najniższa ale za to jest na prawdę efekt odczuwalny i widoczny po kilku tygodniach używania go systematycznego.
    Grabi97
    29 listopada 2022 o 15:37
    jestem na tak
    zakup kontrolowany i po uzgodnieniu z moim dermatologiem czy jest to produkt dla mnie. nie widział żadnych przeciwwskazań pod kątem składników i powiedział że jest to dobry dodatek do leczenia problemu łupieżu pstrego. zapach jest dość mocno ziołowy, jeżeli chodzi o płyn to dobrze się go rozprowadza. sama posiadam jeszcze szczotkę która pomaga cały ten płyn pityver rozsmarować na skórze. jeżeli chodzi o działanie to odczuwam mniejszy dyskomfort, widze że objawy które są zazwyczaj widoczne są już mniejsze. opakowanie jest stosunkowo niewielkie ale starcza na długi czas. stosuję od blisko połowy września całość zestawu i jestem zadowolona z działania na moją skórę.
    daryu
    24 marca 2022 o 15:33
    scalp & hair care płyn
    tak jak w przypadku recenzji postawionej przy szamponie dodam, że kupiłam w całości zestaw pityver i akurat tak jak szampon mi pierwszy się kończy, tak płyn i emulsja są niemal nie do zdarcia. dość długo mi służy pierwszy zestaw jaki kupiłam. płyn jest delikatny i zapach tutaj jest dość mocno związany ze składem. prędzej już czułam coś co znam i okazało się, że w składzie jest miedź. to mi zaświtało, że tak dokładnie on pachnie. konsystencja jest przyrównywana do wody przez co dobrze idzie się ona rozprowadzić po skalpie. nie jest ona kleją, nie ściąga skóry i jej nie przesusza. zostawiam płyn na noc i nie widze by na poduszkach też były jakieś kolory pozostawione od tego płynu. na poczatku nakładam go codziennie, a po ponad tygodniu już zmniejszyłam czestotliwość do 1 razu w tygodniu. wydaje mi się, że bardzo dobrze sprawdza się przy gojeniu jakiś problemów ze skórą, nawilża i regeneruje ją.
    veelam
    13 stycznia 2020 o 12:18
    Polubiliśmy się
    Kupiłam sobie zestaw pityver jakies dwa miesiace temu, ale jakos poszedl w zapomnienie - przypomnialam sobie o nim na poczatku grudnia XD i stwierdzilam ze czas najwyzszy wziac go w obroty! no i zaczelo sie testowanie. Szkoda ze nie moge ocenic calego zestawu na raz ale postaram sie opisac dobrze kazdy produkt Przede wszystkim jesli chodzi o ten plyn, to jest przezroczysty, wodnisty, jak zwykla woda, z takim dosc specyficzym zapachem, chyba najbardziej chmielem czuc (sprawdzalam, ma go w skladzie). Stosowalam tak jak zaleca producent - raz dziennie przez okolo 10 dni a po tym raz na tydzien . Trudno mi tu powiedziec co jest zasluga tego plynu a co innych rpoduktow z zestawu, ale to co moge na pewno na pisac to to, ze jest serio poprawa jesli chodzi o łupiez pstry - zmiany sie zmniejszaja, szybciej sie goją, skora glowy jest w duzo lepszym stanie - wiec na pewno produkty dzialaja. Powoli z tygodnia na tydzien to wyglada coraz lepiej wiec jestem dobrej mysli. Dodatkowo plyn ma naturalny, weganski sklad, co dla mnie jest bardzo wazne. Jesli chodzi o minusy to dla mnie jest jedynie taki, ze te produkty są dostępne tylko w zestawie. Poza tym to polecam.
    toczena
    9 października 2019 o 15:10
    niezawodny
    Kosmetyków pityver używam tak naprawdę odkąd wykryto u mnie łupież pstry (czyli tak na prawde juz jakies 2 lata) Płyn na poczatku używałam zgodnie z zaleceniami na ulotce a aktualnie używam go już raczej sporadycznie i czysto profilaktycznie, bo lupiezu się pozbyłam. Niemniej jednak nawet do takiego profilaktycznego stosowania sprawdza sie super Jesli chodzi o sam płyn to: - świetnie sobie radzi z łupieżem pstrym - nawilża skóre głowy - łagodzi zmiany i szybciej sie one goją - jest w 100% naturalny i wegański - nie zawiera sterydów - ma u mnie malutki minusik za cene